Tokoferoli

Termi "tokoferoli" on yhteenveto eri E-vitamiinen johdannaisista. Se on vahvasti antioksidanttinen ja sillä on soluja suojaavia ominaisuuksia, tokoferoleja saadaan kasviöljyistä, näin ollen se on kasvien paras suoja hapettumista vastaan. Tokoferolin ominaisuuksiin kuuluu kosteuden sitominen ihon ulommaisiin kerroksiin. Se ehkäisee tulehduksia ja edesauttaa solujen uusiutumista ja vähentää UV-säteilyn aiheuttamia ihovaurioita. Ihon koostumus on tasaisempi. Tokoferoli on hyvin siedetty ja se ei aiheuta ihoärsytystä.

katso Heike Käser 2010 "Naturkosmetische Rohstoffe", Linz, Kustantaja Freya, 3. painos 2012


Tuotteet, joissa on Tokoferoli.