Lady Green Parisin luonnonkosmetiikkaa nuorille naisille

Laadukkaat hoitotuotteet trendikkäissä pakkauksissa

"Hymyile, sillä olet kaunis" -Lady Green Paris - tarjoaa laadukasta luonnonkosmetiikkaa nuorille naisille, ja on enemmän kuin vain ihonhoitoa!

Marken / Lady Green

Lady Green: 24 tuotetta

Suodattimet

Kaikki hinnat sis. alv.

Ranskalainen kosmetiikkamerkki Lady Green panostaa erinomaiseen laatuun ja positiiviseen ja iloiseen asenteeseen nuorta ihoa ja sen onglemia kohtaan. Ja koska suurin osa valmistajista tuottaa unisex-tuotteita tytöille ja pojille, Lady Green huomasi tarpeen vain tytöille ja nuorille naisille suunnatuille tuotteille - sillä nuorten tyttöjen iho eroaa poikien ihosta monessa asiassa.

Lady Green on Euroopan ensimmäinen kosmetiikkamerkki, joka tarjoaa nuorille naisille ja tytöille juuri heidän ihonsa tarpeisiin suunnatun tuotesarjan. Värikäs design ja naiselliset tuoksut tekevät tuotteista erittäin viehättäviä. Lisäksi laatu ja teho ovat Lady Greenillä todella tärkeitä asioita, ja siksi tuotteet sisältävät runsaasti luonnollisia vaikuttavia aineita, jotka auttavat saamaan iho-ongelmat kuriin.

Kyse on myös siitä, että nuoret tytöt ja naiset ymmärtävät, että he ovat kauniita ja että kauneus tulee sisältä. Aina, kun pidät hauskaa tai olet rakastunut tai onnellinen, sen näkee kasvoilta. Ja kauneus on ennen kaikkea hyvää oloa - jos tunnet olosi mukavaksi, sen myös näkee. Ja Lady Green tukee sinua tässä!

Lady Green -kosmetiikka on:

  • ECOCERT-sertifioitua
  • PETAn listalla ja sertifioimaa
  • ilman parabeeneja, PEG-yhdisteitä ja fenoksietanolia
  • GMO-vapaa, ilman synteettisiä hajusteita ja väriaineita
  • dermatologisesti testattu