Pai Skincare Rosehip BioRegenerate Oil

Sopii jokaisen ihotyypin vartalon ja kasvojen iholle!

LoppuunmyytyMyymälämme ei enää myy tätä tuotetta.

Tämän tuotteen uusi versio:

Kuvaus tuotteesta

Bazaar Beauty Awards 2011 WinnerTämä Pain kasvo- ja vartaloöljy on todellinen moniosaaja. Säännöllisesti käytettynä se hoitaa ihoa syvävaikutteisesti, parantaa sen elastisuutta ja antaa kirkkaan, tasaisen ihon pinnan. Sen sisältämät runsaat ravinteet pääsevät öisen uudistumisvaiheen aikana syvälle ihoon, eivätkä ärsytä sitä. Tämä luomulaatuinen ruusunmarjaöljy on ihanteellinen apuri korjaamaan iho-ongelmia, kuten kuivia tai hilseileviä kohtia iholla, pieniä virheitä, juonteita, ryppyjä tai väsähtänyttä ihoa, myös auringon aiheuttamia vaurioita ja arpia. Lisäksi se sopii kaikille ihotyypeille, jopa herkälle, ikääntyneelle ja sekaiholle.

Tämä syvänoranssi öljy on 100-prosenttisen luonnollinen ja saa värinsä korkeasta beetakaroteenin pitoisuudesta, joka on peräisin ruusunmarjan ainutlaatuisesta hedelmälihan ja siemenöljyn koostumuksesta. Öljy saadaan eritysen CO2-uuttamismenetelmän avulla, joka on kaikkein hellävaraisin menetelmä saada tätä ainutlaatuista öljyä, jotta kaikki tärkeä rasvahapot ja vaikuttavat aineet säilyvät. Samalla menetelmä mahdollistaa sen, että tässä PAIn öljyssä on kaksinkertainen määrä steroleja ja viisinkertaisesti karotenoideja kuin normaalissa villiruusu- tai ruusunmarjaöljyssä. Lisäksi CO2-uuttaminen estää muiden aineiden joutumisen öljyyn, mitä voi tapahtua esimerkiksi kylmäpuristuksessa.

Tämä tuote ei myöskään sisällä geenimuunneltuja organismeja tai torjunta-aineita, eikä synteettisiä kemikaaleja.

Käyttö:

  • kaada 2-3 tippaa kämmeniin ja levitä varovasti puhdistetulle ja kuivalle kasvojen iholle.
  • Sopii myös vartalolle.
  • Öljyn tulisi olla imeytynyt kokonaan ihoon ennen pukeutumista.
  • Äärimmäisen uudistavan vaikutuksen saat, kun käytät tätä öljyä ennen nukkumaanmenoa, ja aamuisin voidetta.
  • Lisäkosteutta varten voit sekoittaa 2-3 tippaa ruusunmarjaöljyä yhden pumpullisen Pain Chamomile & Rosehip Calming Day Cream- voiteen kanssa.

PAO (säilyy avattuna): 6 kk

Merkki: Pai Skincare
Lisätietoja

Tuoteseloste (INCI): rosa canina (rosehip CO2) seed extract*, rosa canina (rosehip CO2) fruit extract*, mixed tocopherols (natural vitamin e), rosmarinus officinalis leaf extract* (rosemary extract)
*Certified Organic

Asiakkaidemme antamat arvostelut

0 kirjoitettu arvostelu kielellä suomi tuotteesta Pai Skincare Uudistava luomuruusunmarjaöljy

500 kirjoitettua arvostelua muilla kielillä

4,5 yhteensä 5 tähdestä
5 tähteä
479 (69%)
4 tähteä
121 (17%)
3 tähteä
50 (7%)
2 tähteä
23 (3%)
1 tähti
20 (2%)

693 arvostelua

Kielellä suomi ei löydy yhtään kirjoitettua arvostelua, mutta 500 arvostelua löytyy muilla kielillä.