Fangocur Mineraalisaippua akneen

Lievittää epäpuhtauksia ja ruusufinniä

LoppuunmyytyMyymälämme ei enää myy tätä tuotetta.

Kuvaus tuotteesta

Kehitetty erityisesti aknen, finnien, mustapäiden ja epäpuhtauksien tai ruusufinnin vaivaaman ihon puhdistukseen. Saippua on valmistettu käsityönä Itävallassa ja on kypsynyt luonnollisesti 6 viikkoa.

Saippuan toimintaperiaate: iho puhdistuu perusteellisesti ja hellävaraisesti, ja vapautuu aineenvaihdunnan kuona-aineiden kertymistä. Alkaalisen vaikutuksensa ansiosta ihon sarveiskerros paisuu, ja tämä vaikutus pysyy n. 2-3 tuntia. Tänä aikana iho elvyttää vesi-lipidi-kerroksensa, joka suojaa sitä kuivumiselta. Näin iho ei kuivu puhdistuksen jälkeen. Ainesosat (rikki ja mineraalit) ehkäisevät tulehduksia. Käytä aamuin illoin (illalla ennen mineraalista aknenaamiota). Tärkeää: mineraalisaippua akneen on ihanteellinen täydennys fangocurin mineraaliseen aknenaamioon, joka osoittaa mitä parhaimpia parantavia tuloksia aknen, finnien, mustapäiden, epäpuhtaan ihon ja ruusufinnin hoidossa.

Saippua riittää päivittäin käytettynä koko vartalolle n. 1 kuukaudeksi (vielä riittoisampi, jos tuotetta käytetään vain kasvoille). Erittäin suositeltava myös päivittäiseen hiustenpesuun.

Merkki: Fangocur
Lisätietoja

Ainesosat: puhdas Fango-savi, oliiviöljy ja kookosrasva (luomulaatuinen), sekä erityiset, luonnonpuhtaat, antiallergiset öljyuutteet. Puhdas luonnontuote, ei sisällä synteettisiä ainesosia, ilman eläinkokeita ja ilman kemiallisia säilöntäaineita.

Tietoa fangocurista

Asiakkaidemme antamat arvostelut

kirjoitettu arvostelu kielellä suomi tuotteesta Fangocur Mineraalisaippua akneen

8 kirjoitettua arvostelua muilla kielillä

3,9 yhteensä 5 tähdestä
5 tähteä
6 (46%)
4 tähteä
4 (30%)
3 tähteä
0 (0%)
2 tähteä
1 (7%)
1 tähti
2 (15%)

13 arvostelua

Kielellä suomi ei löydy yhtään kirjoitettua arvostelua, mutta 8 arvostelua löytyy muilla kielillä.


Samankaltaiset tuotteet:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Asiakkaat, jotka ostivat tuotteen "Mineraalisaippua akneen", ostivat myös:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder