TEA Natura Punainen henna "Mogano"(Lawsonia + Indigofera)

Hellävarainen väri, jonka intensiivisyyttä voi muunnella

LoppuunmyytyMyymälämme ei enää myy tätä tuotetta.

Tämän tuotteen uusi versio:

TEA Natura Punainen henna "Mahagoni"
Kuvaus tuotteesta

Hiusten värjäys hennalla on yksi vanhimmista värjäyskeinoista. Tavallisiin väriaineisiin verrattuna henna on turvallisempi ja vähemmän haitallinen. TEA Naturan henna on peräisin intialaisista reilun kaupan projekteista.

Henna ei vain värjää hiuksia vaan myös vahvistaa ja tuuheuttaa niitä. Säännöllinen käyttö uudistaa ja vahvistaa myös päänahkaa. Hiuksista tulee vahvat ja kiiltävät, ja hilse vähenee. Hennalla on myös antiseptinen ja desinfioiva vaikutus.

Monet markkinoiden hennatuotteet sisältävät natriumpikramaatti-lisäainetta, joka on synteettinen pitoaine ja joka nopeuttaa ja tehostaa hennan käyttöä. TEAn hennatuotteet eivät kuitenkaan sisällä tätä haitallista ainetta.

Käyttö: Hiusten pituudesta riippuen sekoita tahna, johon käytät 4 rkl hennajauhetta ja kuumaa vettä ja sekoita tasaiseksi. Jotta väri pysyisi hiuksissa kauemmin, voit lisätä tahnaan hieman omenaetikkaa tai sitruunamehua. Anna sekoituksen vetyätyä 15 minuuttia sekoittaen välillä, ja levitä sitten kosteisiin hiuksiin. On suositeltavaa käyttää suihkumyssyä hiusten päällä vaikuttamisen ajan. Noin tunnin kuluttua ensimmäiset punasävyt näkyvät hiuksissa. Voimakkaamman värin saamiseksi suosittelemme pidentämään vaikutusaikaa kahdesta kolmeen tuntiin.

Tämän hiusvärin indigo estää, että punaisesta tulee liian voimakas, ja se myös peittää valkoiset hiukset. Jotta saat tasaisen voimakkaan värin, sinun tulisi käyttää tätä tuotetta alussa useammin (tarpeen mukaan). Myöhemmin riittää, että käytät väriä 20 päivän välein.

Merkki: TEA Natura
Lisätietoja

Tuoteseloste (INCI): Lawsonia Inermis, Indigofera Tinctoria

Lisätarvikkeet

Asiakkaidemme antamat arvostelut

kirjoitettu arvostelu kielellä suomi tuotteesta TEA Natura Punainen henna "Mogano"(Lawsonia + Indigofera)

102 kirjoitettua arvostelua muilla kielillä

4,4 yhteensä 5 tähdestä
5 tähteä
101 (63%)
4 tähteä
34 (21%)
3 tähteä
13 (8%)
2 tähteä
6 (3%)
1 tähti
5 (3%)

159 arvostelua

Kielellä suomi ei löydy yhtään kirjoitettua arvostelua, mutta 102 arvostelua löytyy muilla kielillä.