tek hiustenhoito

Hiusharjat ja kammat luonnollisista materiaaleista

tek valmistaa hiusharjat ja kammat täysin luonnollisista materiaaleista, jotka tukevat hiusten kauneutta ja terveyttä. Tuotteissa ei ole unohdettu myöskään kaunista ja käytännöllistä muotoilua.

Marken / tek

tek: 20 tuotetta

Suodattimet

Kaikki hinnat sis. alv.

tek perustettiin vuonna 1977 Giulio Valsecchin ideasta, ja se tuli Italian markkinoille yhdellä patentoidulla tuotteella: puuharjaksilla varustetulla hiusharjalla. Puu valittiin sen optimaalisten ja erityisten ominaisuuksien vuoksi, joiden ansiosta se sopii täydellisesti käytettäväksi niin hiusten kuin vartalonkin kauneuden ja terveyden hyväksi.

Tästä vuodesta lähtien italialainen yritys tek on valmistanut tuotteensa vain luonnonmateriaaleista - ympäristöä kunnioittaen. Se valmistaa 100 % FSC®-sertifioidusta puusta valmistettuja kampoja ja harjaksia sekä kampaajille suunnattuja avantgardistisia tuotteita, joissa kiinnitetään erityistä huomiota ympäristönsuojeluun. Puusta valmistettujen tuotteiden jokainen osa toteutetaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. tek-tuotteissa yhdistyvät kuitenkin italialainen käsityötaito ja teknologia, unohtamatta kuitenkaan muotoilua ja muotimakua.

Tuotemerkistä tuli nopeasti innovatiivinen ja palkittu yritys - tek-tuotteita oli jopa esillä MOMA:ssa (Museum of Modern Art in New York). Vuodesta 2000 lähtien tek:n "Ceramic System" on ollut ensimmäinen avaruusteknologialla valmistettu harja. Näin tek vahvisti johtavaa asemaansa ammattikäyttöön tarkoitetulla alalla taatakseen hiusmuotoilijoille ja kampaajille täydellisen ja korkealaatuisen käsittelyn.

tek tuotteet ovat 100 % käsintehtyjä Italiassa. Niille on ominaista korkein laatu, jossa kiinnitetään huomiota muotoiluun ja trendeihin unohtamatta maan käsityöläisperinnettä. Lisäksi tek takaa ympäristötietoisen valmistuksen koko tuotantoketjun ajan:

  • käytetty puu on peräisin metsistä, joita hoidetaan sekä vastuullisesti että oikein
  • Käytetään luonnonkumia
  • viimeistely tehdään käsin pellavaöljyä tai karnaubavahaa käyttäen
  • pakkaus on valmistettu pahvista ja Well Managed Forest -sertifioitu