100% Pure luonnonkosmetiikkaa

Meikkejä, vartalonhoitoa & kasvojenhoitoa

Tutustu nyt 100% Pureen, moninkertaisesti palkittuun kulttimerkkiin Kaliforniasta! 100% Pure tuotteet eivät sisällä kemiallisia eikä synteettisiä ainesosia. Merkki suoraan luonnosta.

Tee ostoksia kategorioiden avulla.

100% Pure: 134 tuotetta

Suodattimet

Kaikki hinnat sis. alv.

100% Puren tuotteet ovat nimensä veroisia: ne valmistetaan 100-prosenttisesti luonnollisista ainesosista.

100% Pure pidättäytyy täysin kaikkien kemiallisten tai synteettisten ainesosien käytöstä. Näin kaikki hoitotuotteet ja meikit tarjoavat vain parasta luonnosta. Valmistaja sanoo täysin biohajoavista tuotteistaan, että ne ovat niin haitattomia, että niitä voisi jopa syödä. Myös säilyvyys perustuu puhtaan luonnollisiin vaikuttaviin aineisiin, kuten japaninkuusamaan, kanadalaiseen keltajuureen sekä moniin vitamiineihin ja yrttisekoitukseen, joka tarjoaa samalla anti-aging-vaikutuksta iholle.

100% Puren meikkituotteet ovat todellinen innovaatio, sillä niiden värit ovat poikkeuksetta peräisin hedelmä- ja vihannespigmenteistä. Nämä kasvipigmentit sisältävät myös valtavasi antioksidantteja ja suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta.

Ympäristöystävällisyys ei toteudu pelkästään tuotteissa, vaan myös etiketeissä, jotka painetaan soijamusteella. Pakkaukset ovat 100 %:sti kierrätettäviä ja suureksi osaksi jo kierrätetyistä materiaaleista, kuten muovista, lasista tai alumiinista. 100% Pure -tuotteet ovat 100 %:sti ilman:

  • synteettisiä ainesosia
  • keinotekoisia hajusteita
  • petrokemiallisia aineisosia
  • kemiallisia säilöntäaineita
  • keinotekoisia väriaineita
  • eläinkokeita