Antonia Burrell Holistic Skincare luonnonkosmetiikkaa

Koko tuotevalikoima yhdellä silmäyksellä!

Antonia Burrell on puhtaan, synteettisiä aineita sisältämättömän ja ylellisen luonnonkosmetiikan synonyymi, joka vaikuttaa yksinkertaisella tavalla ja parantaa ihon laatua. Mutta ihonhoito pelkästään fysiologisella tasolla ei ole tarpeeksi. Antonia Burrell tarjoaa kokonaisvaltaista hoitoa, joka rauhoittaa mielen samalla kun iho hoituu. Takaa maksimaalisen hyvänolon tunteen!

Antonia Burrell Holistic Skincare: 9 tuotetta

Suodattimet

Kaikki hinnat sis. alv.

Antonia Burrell on yksi johtavista isobritannialaisista ihonhoidon asiantuntijoista ja on ollut kauneusteollisuuden alalla jo kaksi vuosikymmentä.

Jo yli 18 vuoden ajan asiantuntijaryhmä on kehittänyt yhdessä hänen kanssaan Antonia Burrell-ihonhoitoa, jotta myös erittäin herkkäihoiset tai ongelmaihoiset ihmiset saisivat upean kauniin ihon - 100-prosenttisen luonnollisten ainesosien avulla. Tämän merkin kokonaisvaltainen hoito muuttaa päivittäiset, yksitoikkoiset ihonhoitorutiinit ihemmottelevaksi hyvänolon elämykseksi! Hedelmäisten ja kukkaisten tuoksujen aromaterapeuttiset vaikutukset vaikuttavat heti mieleen, ja samalla iho kosteutuu ja se ravitaan.

Antonia Burrellin tuotteet tuotetaan Englannissa. Ne ovat täysin ilman ainesosia, kuten parabeeneja, mineraaliöljytuotteita, synteettisiä hajusteita, SLS:a, polyetyleeniglykoolja, glykooleja ja muita kemikaaleja, joita ei haluta luonnonkosmetiikkaan, eikä niitä testata eläinkokeilla. Lisäksi Antonia Burrell tukee luomuviljelijöitä maailmanlaajuisesti.