Biofficina Toscana Antioksidatiivinen seerumi

Tehokas hoito väsyneelle ja ikääntyneelle iholle

 • Vaikuttaa ihon ikääntymistä vastaan
 • Kosteuttaa tehokkaasti
 • Silottaa ja kiinteyttää ihoa
 • Alkoholiton
 • 15,29 € (50,97 € / 100 ml)

sis. 24% alv. plus toimituskulut

Varastossa - Saatavilla vain hetken aikaa.

Toimitus maanantaina, 24. toukokuuta: Tilaa perjantaina kello 06:30 mennessä.

sisältö: 30 ml

Toivelistalleni

Tuotenro.: BTO-0134, Sisältö: 30 ml

EAN: 80896586

 • Vaikuttaa ihon ikääntymistä vastaan
 • Kosteuttaa tehokkaasti
 • Silottaa ja kiinteyttää ihoa
 • Alkoholiton

Kuvaus tuotteesta

Tämä monipuolinen seerumi sisältää paljon aktiivisia, antioksidatiivisia vaikuttavia aineita. Se vaikuttaa patentoidun, Toskanassa valmistetuista luomuainesosista saatavan Uviox®-Oleox®:in ja hyaluronihapon, bisabololin ja erityisten, punaisista marjoista saatavien luomukasviainesosien ansiosta.
Uviox®-Oleox®:in yhdistetyt vaikuttavat aineet saadaan punaisten Chianti-rypäleiden lehdistä ja kreetalaisista Senesi-oliiveista, ja ne ovat erityisiä voimakkaan antioksidatiivisen vaikutuksensa takia. Ne suojaavat ihon vanhenemisen merkeiltä ja tekevät ihosta ihanteellisesti vahvistetun ja säteilevän. Tämän yhdistelmän molekyylit jarruttavat matriksin metalloproteinaasia MMP2:ta, joka aiheuttaa vahinkoja kollageenissa ja muissa proteiineissa, kuten elastiinissa. Uviox®-Oleox®:issa on runsaasti biofenoleja, jotka torjuvat vapaiden radikaalien aiheuttamia haittoja ja vahvistavat ihon luonnollista suojakilpeä. Niiden yhdistetty vaikutus antaa ihanteellisen hoidon rypyille ja suojaa ihoa auringonsäteilyn haitoilta. Kasvipohjainen hyaluronihappo kosteuttaa, suojaa ihon vanhenemiselta ja hidastaa ryppyjen muodostumista. Kamomillasta saatu bisabolol tekee ihosta sileän ja kiinteän. E-vitamiinilla on myös antioksidatiivinen lisävaikutus soluihin.
Nämä aktiiviset vaikuttavat aineet, jotka on yhdistetty punaisten marjojen ja viininlehtien uutteisiin, kirkastavat ja vahvistavat ihoa ja saavat sen näyttämään terveeltä. Tämä voimakkaasti tiivistetty, alkoholiton seerumi sisältää runsaasti erityisiä ainesosia, jotta iho saa sileän pinnan ja sätielyvoimaa.

Käyttö: Voit sovittaa tämän seerumin käytön vuodenaikaan ja ihosi vaatimuksiin. Voit käyttää sitä pelkästään, ja/tai vain T-alueelle, tai ihoalueille, jotka ovat erityisen rasvaisia tai epäpuhtaita. Voit levittää sitä myös kosteusvoiteen alle tai sekoittaa sen kanssa. Lisäksi voit myös sekoittaa tätä seerumia Biofficinan uudistavan seerumin kanssa.

Aktiiviset vaikuttavat aineet: Uviox ®-Oleox ®, hyaluronihappo, mustaherukan, vadelman ja mustikan luomu-uutteet, viininlehdet, tokoferoli (E-vitamiini) bisabolol.

 • Sisältää ICEA-sertifioiduista uutteista saatua mustikan tuoksua.
 • Dermatologisesti testattu, nikkelitestattu & vegaaninen.

Tämä tuote sisältää propandiolia, joka tunnetaan myös nimellä propyleeniglykooli. Se saadaan maissista, joka puolestaan on taattua GMO-vapaata alkuperää. Biofficina Toscana takaa, että propandioli ei sisällä eikä sen tuotannossa käytetä geenimanipuloituja organismeja.

Tuoteluokat: Seerumit
Ihotyyppi: Vaativa iho, Ikääntyvä iho
Merkki: Biofficina Toscana
Ominaisuudet: Vegaaninen, Nikkelitestattu
Sertifikaatit: AIAB

Tuoteseloste (INCI)

 1. luomuviljelystä

Tietoa seerumeista

Kysymykset muille asiakkaille ja heidän vastauksensa tuotteesta Biofficina Toscana Antioksidatiivinen seerumi

Löydä tuotetta kokeilleiden asiakkaiden vastaukset

Tuotearvostelut

3 arviota tuotteesta Biofficina Toscana Antioksidatiivinen seerumi

479 arviota muilla kielillä

4,3 5 tähdestä
5 tähteä
411 (57%)
4 tähteä
176 (24%)
3 tähteä
81 (11%)
2 tähteä
32 (4%)
1 tähti
13 (1%)

713 arviota
3 arviota kielellä suomi
479 arviota muilla kielillä