CODEX BEAUTY LABS - luonnonkosmetiikkaa Irlannista

Laadukasta ja luonnollista hoitoa kasvoille

CODEX BEAUTY LABS - löytää ainekset luonnosta ja hioo niiden tehoa tieteen avulla. Puhtaan luonnolliset ainesosat hoitotuotteisiin apteekkilaatuisina.

Marken / CODEX BEAUTY LABS

CODEX BEAUTY LABS: 23 tuotetta

Suodattimet

Kaikki hinnat sis. alv.

Codex Beauty on kosmeettisten tuotemerkkien osuuskunta, joka perustuu tieteeseen, luonnon raaka-aineisiin, kasvipohjaisiin säilöntäaineisiin, apteekkarien osaamiseen, turvallisuus- ja tehokkuustesteihin, kestävyyteen ja avoimuuteen. Tuotteet sisältävät puhtaita, luomulaatuisia raaka-aineita, niissä ei ole haitallisia aineita ja ne on testattu tiukasti bioteknisten prosessien avulla. Codex Beauty uskoo jatkuvaan innovaatioon, koska parannukset ovat välttämättömiä muutokselle ja korkeimmalle laadulle. Lisäksi koko tuotantoketjua hallitaan - kestävästä villikeräilystä käsittelyyn ja pakkaamiseen.

Codex Beauty -yhtiön teknologiset prosessit eivät ole vain patentoituja, vaan myös vaikuttavia: Kasvipohjainen kosteutus (Bia Complex ™) tai elintarvikkeiden laadun säilyttäminen (PreservX ™), innovatiiviset koostumukset vievät ihonhoidon aivan uudelle tasolle.

Samanaikaisesti huolehditaan siitä, että ekologinen jalanjälki on mahdollisimman pieni: putkilot ovat PET:tä, joka on valmistettu sokeriruo'osta, ja pahvipakkaukset on valmistettu PEFC-sertifioidusta puusta. Kaikki on 100% kierrätettävää.

Codex-kauneustuotteet ovat:

  • vegaanisia ja Vegan Society -sertifioituja
  • testattu EEC & ECOCERT Cosmos Organic -säädösten mukaisesti
  • eläinkokeettomia ja Leaping Bunny -sinetillä palkittuja