CODEX LABS - luonnonkosmetiikkaa Irlannista

Laadukasta ja luonnollista hoitoa kasvoille

CODEX LABS - luonnolliset ainekset, jotka hiotaan täydellisiksi tieteen avulla. Puhtaan luonnolliset ainesosat hoitotuotteita varten apteekkilaatuisina.

CODEX LABS : 19 tuotetta

Suodattimet

Kaikki hinnat sis. alv.

CODEX LABS CORPORATION on kosmetiikkabrändien kollektiivi, jonka kosmetiikka perustuu tieteeseen, luonnollisiin ainesosiin, kasvipohjaisiin säilöntäaineisiin, apteekkarien tietotaitoon, turvallisuuden ja tehokkuuden testaamiseen, kestävyyteen ja läpinäkyvyyteen. Tuotteet sisältävät puhtaita luomuraaka-aineita, ovat vapaita haitallisista aineista ja ne on testattu tiukasti bioteknisten prosessien perusteella. Me CODEX LABS CORPORATION :ssa uskomme jatkuvaan innovaatioon, koska parannus on välttämätöntä muutokselle ja korkeimmalle laadulle. Lisäksi koko tuotantoketjua kontrolloidaan - kestävästä luonnonvaraisesta keräyksestä käsittelyyn ja pakkaamiseen.

CODEX LABS CORPORATIONin teknologiset prosessit eivät ole vain patentoituja, vaan myös vaikuttavat: Olipa kyseessä kasvipohjainen kosteutus (Bia Complex™) tai elintarvikelaatuinen säilöntä (PreservX™), innovatiiviset koostumukset vievät ihonhoidon aivan uudelle tasolle.

Samalla huolehditaan siitä, että ekologinen jalanjälki on mahdollisimman pieni: putket on valmistettu PET:stä, joka on valmistettu sokeriruo'osta, ja laatikot PEFC-sertifioidusta puusta. Kaikki on 100 % kierrätettävää.

CODEX LABS CORPORATIONin tuotteet ovat:

  • vegaanisia & Vegan Society sertifioituja
  • testattu EWG & ECOCERT Cosmos Organic -ohjeiden mukaisesti
  • ei testattu eläimillä ja sille on myönnetty Leaping Bunny -sinetti