Douces Angevinesin luonnolliset kauneustuotteet

Hoitoa lapsille ja aikuisille

Douces Angevines valmistaa huolella ja luonnon kanssa harmoniassa käsityönä yksinkertaisia ja tehokkaita luonnollisia kosmetiikkatuotteita - valikoiduista raaka-aineista Ranskan Anjousta!

Tee ostoksia kategorioiden avulla.

Douces Angevines: 54 tuotetta

Suodattimet

Kaikki hinnat sis. alv.

Douces Angevines'in kauneudenhoitotuotteiden salaisuus on monissa pienissä salaisuuksissa, jotka tekevät merkistä erityisen.

Salaisuus nro 1: ns. CosmétoFluides -nesteet. Ne eivät ole voiteita eivätkä öljyjä, vaan taianomaisia, vedettömiä sekoituksia. Nestemäistä, puhtaan kasviperäistä "kultaa".

Salaisuus nro 2: Kauneuspuutarha. Merkillä on oma puutarha, jota hoidetaan biodynaamisen periaatteen mukaan keskiaikaisen yrtti- ja kasvimaan perinteen inspiroimana. 40 % ainesosista on peräisin tästä puutarhasta, 20 % kerätään villikeräilynä, ja loput 40 % ovat eteerisiä öljyjä, arvokkaita kasviöljyjä ja harvinaisia kasveja, jotka ostetaan Anjoun alueen pieniltä luomuviljelijöiltä, tai eksoottisten ainesosien kohdalla reilun kaupan viljelijöiltä.

Salaisuus nro 3: Perinteinen valmistus, joka pohjautuu auringon ja kuun voimiin ilman koneita ja kemiallisia aineita.

Salaisuus nro 4: Dynamisointi. Tämä jo unohdettu taito kerää talteen, muokkaa ja säilöö kasvien luonnollisen energian. Myös käsinsekoitus on tärkeässä roolissa.

Salaisuus nro 5: Tuoksujen rooli. Jokaiseen tuotteeseen valitaan huolella vanhan perinteen mukaan myös sopiva tuoksu, joka on harmoniassa ihotyypin kanssa.

Salaisuus nro 6: Ainutlaatuinen käsityö. Kaikki tuotteet valmistetaan omassa tehtaassa huolellisena käsityönä. Pienet tuotantomäärät mahdollistavat käsityön tuotannon joka vaiheessa.

Kaikki Douces Angevines -tuotteet ovat:

  • Cosmébio & ECOCERT-sertifioituja
  • täysin eläinkokeettomia ja One Voice -sertifioituja
  • käsin dynamisoituja
  • käsinvalmistettuja
  • 100 % kasviperäisiä