ELIAH SAHIL Beatyn luonnonkosmetiikka

Innovatiiviset, kestävät hoitotuotteet koko vartalolle

ELIAH SAHIL Beauty käyttää huolella valikoituja, laadukkaita raaka-aineita ja hoitavia ainesosia. Toisin sanoen luonnon parasta antia!

ELIAH SAHIL Beauty: 29 tuotetta

Suodattimet

Kaikki hinnat sis. alv.

Silvio Perpmer, Eliah Sahilin toimitusjohtaja ja perustaja, perusti jo 1990-luvulla kansainvälisen bestseller-puhdistus- ja pesuainebrändin Planet Puren. Hänen poikansa Eliahin syntymän myötä syntyi ajatus 100 % luonnollisen ja hellävaraisen luonnonkosmetiikkabrändin luomisesta iholle ja hiuksille. Siitä lähtien luomusertifioitu brändi on kehittänyt innovatiivisia, ainutlaatuisia tuotteita. Erityisesti jauhepohjaiset tuotteet erottuvat joukosta - kuten jauheshampoo märkien hiusten pesuun. Esimerkiksi vettä säästyy 70 % verrattuna perinteisiin shampoihin.

Raaka-aineet käsitellään vain puhtaimmassa muodossa . Yrttien, kukkien ja mineraalien korkealaatuiset esanssit uutetaan hellävaraisesti ja käsitellään huolellisesti, jotta aktiiviset ainesosat, kuten ruusu- tai saippuapähkinäsiemenöljy, parantava savi tai ginseng voivat kehittyä täysimääräisesti. Raaka-aineet ovat peräisin kontrolloidusta luomuviljelystä ja ovat 100 % vegaanisia ja eläinkokeista vapaita .

Eliah Sahil käyttää myös muovitonta pakkauskonseptia ja kaikki säiliöt ovat 100 % kierrätettäviä ja biohajoavia .

Antaakseen jotain takaisin luonnolle Eliah Sahil tukee kestäviä ja sosiaalisia hankkeita kaikkialla maailmassa. Esimerkiksi jokaisesta myydystä lastenshampoollasta 50 senttiä menee Allin Mikunalle – lasten terveelliseen ruokkimiseen. Lisäksi tämä tulee myös Blooming Meadows -hanke tuettiin maiseman viherryttämisen tukena.