farfalla Sparparket "Refresh"

LoppuunmyytyMyymälämme ei enää myy tätä tuotetta.

Tämän tuotteen uusi versio:

Kuvaus tuotteesta

Tämä setti tarjoaa sinulle kaikien, mitä tarvitset itsesi ja kotisi virkistämiseen ja negatiivisista värähtelyistä vapautumiseen.

Luomu-aromaspray "Atmosphère" ja tuoksusekoitus "Ilmanpuhdistaja" huolehtivat mm. sitruunaheinän ja eukalyptuksen ansiosta siitä, että huonot värähtelyt ja hajut neutralisoituvat, ja ne raikastavat, puhdistavat ja selkeyttävät ympäristön.

"Virkistys"-Body Spray antaa nimensä mukaisesti melissan, mandariinin ja greipin avulla täydellisen raikkaan olon ja viilennystä kuumina päivinä. Myös kätevä Roll-on on ihanteellinen antamaan kirkkaat ajatukset viilentävänä piristäjänä. Sisältää ravintsaraa, piparminttua, litseaa, balsamipihtaa ym.

Merkki: farfalla
Lisätietoja

Tuoteseloste (INCI):
Air Freshener "Atmosphere":
Alcohol, Parfum (Natural Essential Oils)
Aromatic Composition "Atmosphere": Eucalyptus, Frankincense, Lemon, Lemongrass and more...
Roll-on "Clear Head": Mentha Piperita Flower/Leaf/Stem Water*,Alcohol*,Aqua, Polyglyceryl-10 Laurate, Parfum (Natural Essential Oils), Xanthan Gum, Citric Acid, *certified organic, Citral**,Linalool**,Limonene**
Body Spray "Freshen Up": Aqua, Melissa Officinalis Flower/Leaf/Stem Water*, Alcohol*, Polyglyceryl-10 Laurate, Citric Acid, Parfum (Natural Essential Oils), Citral**, Citronellol**, Limonene**, Geraniol**, Linalool**

*certified organic, ** part of natural essential oils

Farfalla vartalosuihkeet
Tietoa tuoksusekoituksista
Turvaohjeet

kirjoitettu arvostelu kielellä suomi tuotteesta farfalla Sparparket "Refresh"