GRN - Shades of Nature

Kosmetiikkaa ja ihonhoitoa päästä varpaisiin

Vihreään väriin yhdistetään luonto ja elämä. Ja tähän perustuu GRN, tanskalainen luonnonkosmetiikkamerkki, jonka tuotteet on mukautettu eri iho- ja hiustyyppien tarpeisiin. Kyse ei ole myöskään pelkästä sisällöstä, vaan myös pakkauksista. Ei mitään ylimääräistä, selkeä suunnittelu ja kätevyys - nämä saavat tuotteet luomaan positiivista ja iloista mieltä.

Tee ostoksia kategorioiden avulla.

Marken / GRN [GRÜN]

GRN: 74 tuotetta

Suodattimet

Kaikki hinnat sis. alv.

Benecos -kosmetiikkamerkin perustajat Silke ja Stephan Becker perustivat GRN [GRÜN] -brändin vuonna 2019. Heille oli tärkeää luoda visuaalisesti houkuttelevaa, kestävää, mutta myös edullista kosmetiikkaa. Mottona: Hyvää kosmetiikkaa KAIKILLE!

GRN [GREEN] on luonnonkosmetiikkabrändi eri iho- ja hiustyypeille , sertifioitu luonnonmukaisesti COSMOS Organic Standardin mukaisesti . Kaikki tuotteet on kehitetty korkeimpien laatu-, tehokkuus- ja innovaatiostandardien mukaisesti. GRN käyttää maanläheisiä ja tehokkaita raaka-aineita, kuten kurkkua ja omenaa, jotka kasvavat aivan ovellamme. Tämä säästää hiilidioksidia, lyhentää toimitusreittejä ja tukee luomuviljelyä.