I WANT YOU NAKED uonnonkosmetiikka

Laadukkaat hoitotuotteet ja kylpylisäaineet

Todellisia onnen hetkiä iholle: I WANT YOU NAKEDin maksimaalisen aistilliset hoitotuotteet puhtaasti luonnollisista ainesosista. Valmistuksessa käytetään hienoja ainesosia, kuten suoloja, öljyjä ja lääkekasveja, joilla on mahdollisimman suuri positiivinen vaikutus ihoon ja hyvinvointiin. Tuotteet valmistetaan käsin omassa tehtaassamme.

Tee ostoksia kategorioiden avulla.

Marken / I WANT YOU NAKED

I WANT YOU NAKED: 50 tuotetta

Suodattimet

Kaikki hinnat sis. alv.

I WANT YOU NAKEDin perusti 2014 Aline Werr, ja merkki lumoaa asiakkaat puhtaan luonnollisilla ainesosilla ja tuotteilla, jotka ovat samalla aistikkaita, kauniita ja tunteisiin vetoavia. Valmistuksessa käytetään huolella valikoituja ainesosia, kuten suoloja, öljyjä ja rohtoja, joilla on mahdollisimman positiivinen vaikutus iholle ja hyvänolon tunteelle. Lisäksi tuotteet tehdään käsityönä omassa tehtaassa.

I WANT YOU NAKEDin 3 periaatetta:

  1. Ylellisyys - Oleelliseen keskittyminen ja parhaanlaatuiset raaka-aineet sekä vaikuttavien aineiden harkittu yhdistäminen. Tavoitteena on antaa tuotteiden avulla voimaa nautinnollisen rentoutumisen mahdollistamiseksi.
  2. Pidättäyminen- I WANT YOU NAKEDin kosmetiikkatuotteet ovat todella "alastomia", sillä ne ovat täysin kompromissittomasti ilman synteettisiä lisäaineita, eläinkokeita jne.
  3. Aika- oikein käytettynä aika on arvokasta! Siksi kaikkiin työvaiheisiin käytetään aikaa - niin huolelliseen raaka-aineiden valikointiin ja käsityönä tapahtuvaan valmistukseen. Näin jokainen tuote on ainutlaatuinen kappale, joka on tehty intohimolla, kunnioituksella ja innolla.