Valkohilppa

Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Limnanthes Alba Seed Oil

Tämä öljy on peräisin valkohilpan siemenistä. Valkohilppa esiintyy pääasiassa Pohjois-Amerikassa. Öljy tekee ihosta silkkisen ja tasaisen ja se ei rasvoita ihoa. Valkohilppaöljy ei ärsytä ihoa ja sitä voidaan käyttää hyvin monipuolisesti silmien, kasvojen, vartalon ja hiusten hoitoon.

katso Heike Käser 2010 "Naturkosmetische Rohstoffe", Linz, Kustantaja Freya, 3. painos 2012