Mellis Sauna Arctica kevyesti kuoriva saunavoide

Syväpuhdistava ja hemmotteleva vaikutus

LoppuunmyytyMyymälämme ei enää myy tätä tuotetta.

Vastaavia tuotteita:

Primavera Galbanum
Primavera Lemon Verde Peru luomu
La Saponaria Luomu Aloe vera -geeli
Kuvaus tuotteesta

Kosteuttaa, ravitsee ja hoitaa ihoa luonnollisella tavalla. Hunajan puhdistavaa vaikutusta täydentää antiseptinen propolisuute. Kevyesti hierrottaessa hienoksi jauhetut hillansiemenet kuorivat ihoa hellävaraisesti. Soveltuu käytettäväksi myös kasvoille puhdistuslotionin tapaan ilman saunaa. Kevyesti kuoriva saunavoide auttaa myös lihas- ja ihokovettumien hoitoon. Tiesitkö, että hillassa on 3-4 kertaa enemmän C-vitamiinia kuin appelsiinissa?

Monet luonnon omat raaka-aineet ovat antioksidanttisia ja virkistäviä- Ne sisältävät ainutlaatuisia yhdistelmiä vitamiineja, hedelmähappoja, kivennäisaineita ja hivenaineita. Hunaja on kaikkien näiden tuotteiden pääraaka-aine, koska se ei tuki ihohuokosia ja antaa ihon hengittää. Se on yksi luonnon ihmeistä - mikä muu tuote pystyy samanaikaisesti kosteuttamaan ihoa ja puhdistamaan sitä? Hunajalla on tasapainottava vaikutus ihohuokosiin; unohtamatta sen rentouttavia vaikutuksia.

Sauna Arctica-sarjan saunassa käytettävät ihonhoitotuotteet suojaavat ihoa liialta kuumuudelta, antaen ihon samalla hengittää. Ne hoitavat ihoa monipuolisesti: kosteuttavat, puhdistavat ja tasapainottavat ihon toimintaa, sekä edistävt ihon oman puolustuskyvyn toimintaa. Lämmin sauna tehostaa tuotteiden myönteisiä vaikutuksia - tuloksena on kokonaisvaltainen, rentouttava kokemus keholle ja mielelle. Hunajaisen saunakokemuksen jälkeen tunnet itsesi rentoutuneeksi.

Käyttö: Anna saunavoiteen vaikuttaa iholla löylyjen aikana. Hunajahoidon jälkeen olo on ihanan levollinen ja ihosi on silkkisen pehmeä! Huuhtele iho puhtaalla vedellä. Säilytä voide huoneen lämmössä.

Vinkki: Raaka-aineita ja tuotteita kehitettäessä on ajateltu myös tuotteiden hellävaraisuutta. Nämä tuotteet sopivat myös herkälle iholle ja kasvojen iholle. Tuotteet soveltuvat käytettäväksi myös ilman saunaa, esimerkiksi kasvojen puhdistuslotionina, shampoona tai hiusnaamiona. Voit kokeilla saunahunajaa myös kylvyssä tai hiusten ja hiuspohjan hoitoaineena. Hunajahoidon jälkeen olo on levollinen.

Mellis -tuotteita ei ole testattu eläinkokein ja ne eivät sisällä:

  • Mineraaliöljyjä
  • Petrokemiallisia ainesosia
  • Sulfaatteja
  • Parabeeneja
  • Synteettisiä väriaineita ja hajusteita

pH 5,5 - lähellä ihon luonnollista pH-arvoa

Merkki: Mellis
Lisätietoja

Tuoteseloste (INCI): Mel, Aqua, Glycerin, Seeds Of Rubus Chamaemorus, Camelina Oil, Dehydroacetic Acid, Xanthan Gum, Propolis Extract, Cetearyoyl/Cetearyl Glucoside, Lavender Oil*, Linalool**.
* Ingredients from certified organic agriculture/production and/or controlled wild collection.
** from natural essential oils

Sauna Arctica -sarja
Lisätarvikkeet

Asiakkaidemme antamat arvostelut

kirjoitettu arvostelu kielellä suomi tuotteesta Mellis Sauna Arctica kevyesti kuoriva saunavoide

2,5 yhteensä 5 tähdestä
5 tähteä
0 (0%)
4 tähteä
0 (0%)
3 tähteä
2 (50%)
2 tähteä
2 (50%)
1 tähti
0 (0%)

4 arvostelua