Hoida ihoasi kasvomaskia käytettäessä

Hoida ihoasi kasvomaskia käytettäessä

Oikea ihonhoito kasvomaskeja käytettäessä

Kasvomaskista on tullut koronan myötä jatkuva kumppanimme. Sen käyttäminen voi aiheuttaa paljon mekaanista rasitusta iholle. Useat tekijät vaikuttavat suuresti rasitukseen:

  • Kuinka kauan käytän naamiota tauotta ja mistä materiaalista se on valmistettu?
  • Mikä ihotyyppi minulla on?
  • Kuinka hoidan ihoani tällä hetkellä?

Maskin rasitukseen vaikuttaa, ammattiryhmästä riippuen, kuinka kauan sitä käytetään yhtäjaksoisesti ja mistä materiaalista se on valmistettu. Epäpuhtauksia voi hyvin helposti ilmentyä kosteassa ilmastossa, joka syntyy maskin alle. Puuvillainen maski tai maski, jossa on puuvillainen sisävuori, on hieman ihoystävällisempi, mutta monille tätä kysymystä ei edes esiinny - usein on käytettävä korkealaatuisella suodattimella varustettua sertifioitua maskia. Tämä voi olla suuri haaste herkille tai ongelmallisille ihotyypeille.

Maskin aiheuttama kitka voi myös rasittaa ihoa. Alueet, joilla se lepää, kuten posket, nenänvarsi, leuka, mutta myös huulet, ovat erityisen rasittuneita.

Eli mikä neuvoksi? Maskeja tarvitaan nyt. Ihonhoidolla voidaan korjata paljon vahinkoja.

Hellävarainen puhdistus

Tarvitset erityisen mietoa, mutta tehokasta puhdistusta lian, meikin ja bakteerien poistamiseksi, mutta ilman, että tämä vaikuttaa ihon suojakerrokseen. Herkälle iholle suosittelemme TAUTROPFENin ruusupuhdistusgeeliä . Sille on ominaista erityisen mieto, sulfaattiton puhdistusvaikutus, joka on kuitenkin syvästi tehokas. Samalla iho kosteutuu Aloe veran ansiosta. Normaalille ja kuivalle iholle suositellaan TAUTROPFEN hyaluron -puhdistusgeeliä , joka on ihanteellinen hieman vaativalle iholle ja tukee optimaalisesti ihon suojakerrosta. Tämä on erityisen lempeä tapa saada ihosi raikkaaksi ja kirkkaaksi.

Hoito ja meikki

Maskin käytön jälkeen suositellaan kevyttä tuotetta, joka antaa iholle voimakasta kosteutta. Runsaat, uudistavat voiteet tulisi säästää yöksi. Meikki on myös valittava huolella: Luonnonkosmetiikka sopii paremmin, koska se antaa ihon hengittää eikä siten edistä maskista johtuvia näppylöitä.

Naamioita ennen maskin käyttöä

Lisäksi voi olla etu käyttää säännöllisesti puhdistavia kasvonaamioita - mieluiten niitä, jotka syväpuhdistavat ihoa savella tai aktiivihiilellä ja samalla antavat iholle intensiivistä kosteutta.

Käsihygieniaa on myös noudatettava. Maskien oikea käsittely on myös tärkeää:

  • Käytä vain puhtaita tuotteita
  • Pese uudelleenkäytettävä maski
  • Hävitä kertakäyttöiset tuotteet jokaisen käytön jälkeen
  • Vaihda maski viimeistään kahden tunnin kuluttua
  • Koske maskiin aina vain korvasilmukoista tai hihnoista.

Löydät TAUTROPFEN-tuotteet täältä