Mellis Sauna Arctica siloittava saunavoide

Pehmeää hoitoa ihollesi

LoppuunmyytyValmistus on lopetettu.

Vastaavia tuotteita:

Apeiron Hemmotteleva vartalolotion

Kuvaus tuotteesta

Hellää hoitoa ihollesi. Koivunsilmu-uute virkistää ihoa, hunaja tekee siitä silkkisen pehmeän. Hunajan luonnolliset sokeriyhdisteet tuovat iholle kosteutta ja ravinteita, muun muassa arvokkaita C- ja B-vitamiineja sekä hivenaineita.
Koivu ja hunaja saunavoiteen kruunaa suomalainen koivunsilmu-uute. Silmut kerätään varhain kevättalvella, joten ne eivät sisällä lainkaan siitepölyä. Koivunsilmu-uute on hunajan tavoin ihoa siloittava ja uudistava. Ratamoöljy korostaa hunajan tavoin ihon ominaisuuksia, se virkistää ihoa ja lievittää kutinaa.

Monet luonnon omat raaka-aineet ovat antioksidanttisia ja virkistäviä- Ne sisältävät ainutlaatuisia yhdistelmiä vitamiineja, hedelmähappoja, kivennäisaineita ja hivenaineita. Hunaja on kaikkien näiden tuotteiden pääraaka-aine, koska se ei tuki ihohuokosia ja antaa ihon hengittää. Se on yksi luonnon ihmeistä - mikä muu tuote pystyy samanaikaisesti kosteuttamaan ihoa ja puhdistamaan sitä? Hunajalla on tasapainottava vaikutus ihohuokosiin; unohtamatta sen rentouttavia vaikutuksia.

Sauna Arctica-sarjan saunassa käytettävät ihonhoitotuotteet suojaavat ihoa liialta kuumuudelta, antaen ihon samalla hengittää. Ne hoitavat ihoa monipuolisesti: kosteuttavat, puhdistavat ja tasapainottavat ihon toimintaa, sekä edistävät ihon oman puolustuskyvyn toimintaa. Lämmin sauna tehostaa tuotteiden myönteisiä vaikutuksia - tuloksena on kokonaisvaltainen, rentouttava kokemus keholle ja mielelle. Hunajaisen saunakokemuksen jälkeen tunnet itsesi rentoutuneeksi.

Käyttö: Levitä voidetta lämpimälle kostealle iholle, voidetta voi käyttää etenkin urheilun jälkeen rentouttamaan lihaksia. Anna saunavoiteen vaikuttaa samalla, kun nautit saunan lämmöstä. Huuhtele puhtaalla vedellä. Hunajahoidon jälkeen olo on levollinen. Säilytetään huoneenlämmössä.

Vinkki: Raaka-aineita ja tuotteita kehitettäessä on ajateltu myös tuotteiden hellävaraisuutta. Nämä tuotteet sopivat myös herkälle iholle ja kasvojen iholle. Tuotteet soveltuvat käytettäväksi myös ilman saunaa, esimerkiksi kasvojen puhdistuslotionina, shampoona tai hiusnaamiona. Voit kokeilla saunahunajaa myös kylvyssä tai hiusten ja hiuspohjan hoitoaineena. Hunajahoidon jälkeen olo on levollinen.

Mellis -tuotteita ei ole testattu eläinkokein ja ne eivät sisällä:

  • Mineraaliöljyjä
  • Petrokemiallisia ainesosia
  • Sulfaatteja
  • Parabeeneja
  • Synteettisiä väriaineita ja hajusteita

pH 5,5 - lähellä ihon luonnollista pH-arvoa

Koostumus: Voide
Tuoteluokat: Vartalovoiteet, Suihkuvoiteet & -lotionit
Ihotyyppi: Kaikille ihotyypeille
Merkki: Mellis
Ominaisuudet: Ilman sulfaatteja
Tuoksunuotit: Hunaja
Sertifikaatit: NaTrue

Ainesosat

Tuoteseloste (INCI): Mel , Aqua, Glycerin, Plantago Major Oil, Dehydroacetic Acid, Cetearyoyl/Cetearyl Glucoside, Xanthan Gum, Rosmarin Oil*, Lavandin Oil*, Birch Bud Extract, Linalool**, Limonene**.
* Ingredients from certified organic agriculture and/or controlled wild collection
** from natural essential oils

Sauna Arctica -sarja

Tuotearvostelut

arviota kielellä suomi tuotteesta Mellis Sauna Arctica siloittava saunavoide

1 arvio muilla kielillä

5,0 5 tähdestä
5 tähteä
3 (100%)
4 tähteä
0 (0%)
3 tähteä
0 (0%)
2 tähteä
0 (0%)
1 tähti
0 (0%)

3 arviota

Kielellä suomiei ole yhtään arviota, mutta 1 arvio löytyy muulla kielellä.