Weledan viikunakaktus-hoitosarja

Weledan viikunakaktus-hoitosarja

Viikunakaktus kuuluu kaktuskasvien perheeseen. Tämä tarkoittaa, että kuten kaikki kaktukset, tämä kasvi on todellinen selviytyjä. Viikunakaktuksia löytyy Pohjois- ja Etelä -Amerikasta ja myös Karibialta. Siellä nämä kasvit ovat arvokkaita hyötykasveja, ja niitä käytetään salaateissa tai vihanneksina kurkkujen tapaan.

Ajan myötä puumainen kasvi on oppinut varastoimaan paljon kosteutta hyvin nopeasti jopa erittäin kuivassa ilmastossa. Jotta tämä toimisi, kasvi tarvitsee paljon vettä sitovia ainesosia, jotka ovat myös hyviä ihollemme. Weleda on ottanut nämä ainesosat ja käyttää niitä luodakseen oman ihonhoitosarjan kasvoille.

Erittäin vettä sitovat ainesosat

Mutta mitkä ovat ainesosia, jotka eivät ainoastaan takaa piikikkään viikunakaktuksen selviytymisen, vaan tarjoavat myös erinomaista hoitoa ihollemme? Nämä ovat pääasiassa polysakkarideja, eli hiilihydraatteja, joita esiintyy iduissa liman muodossa. Viikunakaktuksen erityispolysakkarideilla on erinomaiset vettä sitovat ominaisuudet.

Weleda on kehittänyt oman valmistusprosessin näiden ainesosien uuttamiseksi, joka on myös rekisteröity patenttina. Uuden hoitosarjan tuotteet

  • sisältävät 100% luonnollista uutetta luomuviikunakaktuksesta
  • sisältävät runsaasti vettä sitovia polysakkarideja
  • tieteellisesti todistetusti tarjoavat pysyvää kosteutta.
  • vahvistavat ihon suojatoimintoa, mikä tarkoittaa, että kosteus säilyy ihossa
  • rauhoittavia ominaisuuksia
  • ovat kevyitä ja virkistäviä

Tämä tekee hoitosarjasta täydellisen kaikille, jotka ravitsevat ihoaan runsaalla luonnollisella kosteudella, mutta eivät kuitenkaan halua tehdä siitä raskasta erittäin runsailla voiteilla tai öljyillä.

Lisää biologista monimuotoisuutta

Viikunakaktusuutteen valmistuksen raaka -aineet tulevat Meksikosta. Weleda käyttää harkiten vain korkealaatuisia, luonnonmukaisesti kasvatettuja raaka-aineita. Ekologisuus on taattu myös siksi, että kasvit tarvitsevat luonnollisesti vähän vettä - vesi on käymässä yhä arvokkaammaksi. Lisäksi Weledan raaka-aineet valmistetaan vähäisellä energialla. Kaktuksen palat kuivataan yksinkertaisesti auringossa. Läpinäkyvä toimitusketju ja keskittyminen biologisen monimuotoisuuden edistämiseen täydentävät Weledan toimenpiteitä biologisen monimuotoisuuden lisäämiseksi.

Tästä pääset Weledan uuteen viikunakaktus-tuotevalikoimaan:

Viikunakaktus 24h kosteusvoide

Viikunakaktus kosteuttava suihke

Viikunakaktus silmägeeli

Viikunakaktus 24h kosteuttava neste