Vinkkejä kauniisiin kesävarpaisiin

Vinkkejä kauniisiin kesävarpaisiin

Ollaksemme rehellisiä, jalkojen hoitoa laiminlyödään hyvin usein talvella. Talvisin jalat on helppo sujauttaa lämpimiin sukkiin ja kenkiin, toisin sanoen poissa silmistä, poissa mielestä. Kun kesä lähestyy ja lämpötilat nousevat sujautamme jalkamme taas kevyempiin jalkineisiin, sandaaleihin ja varvassandaaleihin. Nyt on siis viimeinen hetki aloittaa tehokas jalkojenhoito. Seuraavien vinkkien avulla voit laittaa jalkaasi taas kevyet kesäkengät.

Vinkkimme:

Aloita jalkojen hoitaminen rentouttavalla jalkakylvyllä. Laita astiaan haaleaa vettä johon olet lisännyt ravitsevia öljyjä tai kukkauutteita. Rentoudu ja kylvetä jalkojasi noin 20 minuuttia.

Kuivat ja kovettuneet kantapäät eivät ole kovinkaan kauniit. Kantapäät kuivuvat helposti sillä pienelle ihoalueelle kohdistuu erityisen paljon painoa. Kovettunut iho tavallaan suojaa tätä aluetta. Kovettunut ja kuiva iho saadaan parhaiten poistettua hohkakivellä. Mutta olethan varovainen. Hio kovettunutta ihoaluetta hellävaraisesti, näin et vauroita tervettä ihoa.

Kun kovettunut iho on jo poistettu on aika kuoria jalkojen iho. Kuorinta varmistaa, että kaikki kuolleet ihosolut poistetaan iholta ja ihosta tulee sileämmän tuntuinen. Kuorintaan voi hyvin käyttää myös merisuolaa.

Kun jalkojen iho on hoidettu on aika siirtyä kynsiin. Muotoile ja hoida kynnet kynsiviilalla ja / tai kynsisaksilla. Poista ylimääräiset kynsinauhat tai työnnä ne takaisin kynnen yli kynsinauhan työntäjän avulla.

Hauskin osuus jalkojen hoidossa on tietenkin kynsilakka! Voit tietenkin ohittaa tämän vaiheen jos haluat luonnollisen ilmeen jaloillesi. Jos kuitenkin valitset lakan huolehdi, että käytät myös viimeistelylakkaa, näin saat paremman ja pitkäkestoisen lopputuloksen.

Kosteuta lopuksi jalat suosikkikosteusvoiteella ja olet valmis!

Tutustu laajaan valikoimaamme jalkojenhoitotuotteita täältä .