Vastauksia yleisiin kauneuskysymyksiin

Vastauksia yleisiin kauneuskysymyksiin

Iihmisillä on monia kysymyksiä kauneudesta ja siihen liittyvistä ongelmista. Tässä on muutamia yleisimpiä kysymyksiä, jotka nousevat esiin jatkuvasti.

Miten pääset eroon silmäpusseista?

Silmien ympärillä oleva iho on ohuin kasvoilla ja sisältää myös runsaasti verisuonia. Nesteen kertyminen tämän herkän ihon alle voi aiheuttaa tummat silmänaluset ja turvotusta - varsinkin jos emme ole nukkuneet!

Se on vanha temppu, mutta kurkkuviipaleet tai jäähdytetyt kamomilla-teepussit väsyneiden silmien päällä voivat vaikuttaa rauhoittavasti ja vapauttaa nesteet liikkeelle.

Levitä sitten silmänympärysvoidetta ja hiero sitä kevyesti nimettömilläsi silmänympärysiholle verenkierron edistämiseksi ja turvotuksen poistamiseksi.

Turvonneet silmät voivat myös olla merkki nestehukasta tai liiallisesta suolan saannista, jotka molemmat aiheuttavat nesteen kertymistä. Joten juo tarpeeksi ja vaihda suolaiset välipalat vähäsuolaisiin vaihtoehtoihin. Tämän pitäisi ehkäistä ongelmat.

Voitko tehdä huulet täyteläisemmiksi?

Täysiä huulia pidetään kauniina - aina. Joten ei ole yllättävää, että suuntaus kohti täyteläisempiä huulia on saamassa vauhtia. Se ei ole niin helppoa, koska huulet muuttuvat ajan myötä. Vanhetessaan ne luonnollisesti ohenevat, kun kollageenin ja hyaluronihapon tuotanto hidastuu. Suosittelemme, ettet kokeile erilaisia Internetissä kiertäviä tee-se-itse-ratkaisuja-cayennepippurista tai vesipullojen väärinkäytöllä. On kyllä muutamia asioita, joita voit tehdä saadaksesi huulet täyteläisemmiksi:

Runsaasti proteiinia ja C -vitamiinia sisältävä ruokavalio tukee kollageenin tuotantoa ja auttaa suojaamaan ihon luonnollista rakennetta ja hidastamaan ohenemista. Syö siis runsaasti tummia lehtivihanneksia ja korkealaatuisia proteiinilähteitä, kuten linssejä ja kalaa.

Huulet näyttävät täyteläisiltä, kun ne on kuorittu ja kostutettu. Varmista siis aina, että sinulla on hyvät huultenhoitotuotteet ja juo paljon.

Kuinka puhdistat meikkisiveltimet?

Meikkisiveltimien pitäminen erittäin puhtaina on helppo tapa vähentää bakteereja ja auttaa ehkäisemään hilseilyä ja ihottumaa herkälle tai aknealttiille iholle. Puhdista harjat ja siveltimet shampoolla vähintään kerran viikossa.

Varo vahingoittamasta siveltimen tai harjan liimaa. Pidä sitä alaspäin, kostuta harjakset hanan alla lämpimällä vedellä ja hiero hellävaraisesti muutama tippa vauvan shampoota tai tuoksutonta saippuaa irrottamaan meikki ja lika.

Huuhtele huolellisesti ja aseta puhtaalle pyyhkeelle kuivumaan.

Kuinka päästä eroon sisään kasvaneista näppylöistä?

On niin houkuttelevaa puristaa, pistää, raapia tai näpertää sisäänkasvanutta näppylää - mutta vastusta pakkoa! Muussa tapauksessa vain ajat infektion ja tulehduksen syvemmälle huokosiin, mikä lisää merkittävästi arpeutumisen todennäköisyyttä. Ihon alle kasvaneet itsepäiset näppylät vaativat kärsivällisyyttä ja hillintää.

Puhdista kasvot hellävaraisella puhdistusaineella kahdesti päivässä. Ennen kuin teet tämän, liota ongelma-alue jonkin aikaa lämpimän, kostean musliinikankaan alla.

Puhdistuksen jälkeen taputtele iho kuivaksi ja levitä ohut kerros epäpuhtauksia ehkäisevää seerumia (kuten Pai Skincare's All Becomes Clear Blemish Serum ) tai epäpuhdasta voidetta .