Phitofilos Värisekoitus kamomilla, 100 g

Luonnollinen punavaalea sävy vaaleille hiuksille

9,29 €

(92,90 € / kg, sis. 24% alv. - plus toimituskulut)

sisältö: 100 g

Toimitus perjantaina, 21. kesäkuuta mennessä, jos tilaat viimeistään maanantaina kello 00:00

Varastossa

Ilmainen lähetys maahan Suomi alkaen 79,90 €.
Lisätietoja lähetyksestä ja toimituksesta

Ominaisuudet ja edut

 • Kiiltoefektejä vaaleanruskeille hiuksille
 • Suojaa ja hoitaa
 • Ilman kemiallisia lisäaineita
 • Ilman raskasmetalleja
 • Vegaaninen

Tuotenro.: PHIT-8052204370597, Sisältö: 100 g, EAN: 8052204370597

Tämän tuotteen kanssa ostetaan usein myös: Phitofilos Pyökkipuinen kampa

Phitofilos Värisekoitus kamomilla - 100 g Phitofilos Pyökkipuinen kampa - 1 kpl
Phitofilos Värisekoitus kamomilla - 100 g 9,29 € (92,90 € / kg)
Phitofilos Pyökkipuinen kampa 9,79 €
Kokonaishinta: 19,08 €
Kuvaus tuotteesta

Jauhesekoitus seuraavista ainesosista: Senna italica, kamomilla, raparperi ja henna. Voimakas kullanvaalea ja ihanteellinen harmaiden peittäjä (40-60 minuuttia). Täydelliset tulokset vaaleisiin hiuksiin (myös jos se tulee jo valkoiseksi). Kiiltoa ja kevyt väritulos vaaleanruskeille hiuksille. Tarkkaile aina huolella vaikutusaikaa!

Värjäävien kasvijauheiden käyttö on tunnettu jo antiikin ajoista, ja siinä on kyse hiusten ja kasvien väriaineiden yhteisvaikutuksesta. Tulokset ovat siis todella yksilöllisiä. Erinomaisen tuloksen salaisuus on valmistustavassa ja tasaisessa lja nopeassa levityksessä.
Luonnolliset hiusvärit ovat todellinen hyvänolon hoito, joka ottaa myös ympäristön huomioon. Kasvijauheet värjäävät vaurioittamatta hiuksia, ja ne antavat kiiltoa ja suojaavat hiuksia luonnollisella tavalla.

Huomautus: Vaikutusajat on annettu valmiiksi. Voit pidentää tai lyhentää niitä toisen värjäyskerran jälkeen toivoton tuloksen mukaan ongelmitta.

Phitofilos-hiusvärit antavat väriä luonnollisesti, ja ne saadaan joko yhdestä kasvilajista tai useamman sekoituksesta. Joka tapauksessa ne ovat 100 % luonnollisia. Ne värjäävät, peittävät valkoisia hiuksia ja antavat kiiltoa puuttumatta mitenkään eri luonnollisten ainesosien hapetusprosessiin tai synteesiin. Ne eivät sisällä kemiallisia lisäaineita, natriumpikramaatteja tai raskasmetalleja.

Käyttöaika avaamisen jälkeen (PAO) 12 kuukautta. Lisäksi tuotteiden mukana tulee yksityiskohtaiset käyttöohjeet, jotka sisältävät myös vaikutusajat ja vinkkejä ihanteellisen tuloksen saamiseksi. Hennajauhe ja myös muut värisekoitukset ovat ihanteellisia, jos haluat kauniit hiukset niitä vahingoittamatta. Kaikki Phitofilos-tuotteet ovat 100% luonnollisia ja sertifioituja, ja ne eivät sisällä säilöntäaineita, natriumpikramaatteja tai muita kemiallisia lisäaineita. Luonnolliset hiusvärit ovat todellinen hyvänolon hoito, joka ottaa ympäristön huomioon. Kasvijauheet värjäävät vahingoittamatta hiuksia, ne antavat kiiltoa ja suojaavat luonnollisella tavalla.

Käyttöohje:
Hennan, kuten muidenkin kasvivärien käyttö hiuksiin vaatii tiettyjä prosesseja ihanteellisen tuloksen saamiseksi. Kokemus ja näppituntuma ovat tarpeellisia, jotta saat tuotteesta koko hyödyn irti. Totuus on, että hiukset ovat erilaisia ja reagoivat eri tavalla. Kasviväriaineiden käyttö on oikeaa kasvitaidetta käyttäjän käsissä ja silmissä.

Valittu jauhe sekoitetaan kuumaan veteen (1 pussi lyhyille, 2 pussia pitkille hiuksille), mieluiten kulhossa tai lasissa puulusikkaa käyttäen kunnes saadaan tarpeeksi kiinteä tahna. Tahnaan voidaan sekoittaa jogurttia, etikkaa, sitruunahappoa. Levitä pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin siveltimellä tai käsin. Käytä pakkauksen mukana tulevia käsineitä.

Jotta välttäisit päänahan värjäytymisen, suosittelemme levittämään päänahkaan ennen hiustenvärjäystä ohut kerros öljyä tai voidetta. Kun tahna on levitetty tasaisesti koko hiuksiin juuresta latvoihin, peitä hiukset tuorekelmulla tai alumiinifoliolla ja anna vaikuttaa 40-90 minuuttia toivotun värin voimakkuuden mukaan. Vaikutusajan loputtua huuhtele hiukset huolella vedellä tai pese miedolla shampoolla, kunnes vesi on kirkasta. Sitten voit kuivata hiukset totuttuun tapaan. Ihanteellista tulosta varten tai lyhentääksesi vaikutusaikaa voit käyttää kuivaushuppua tai hiustenkuivaajaa.

Tiesitkö muuten, että ...?

 • Henna-jauhe on ympäristöystävällistä, sillä se ei sisällä haitallisia aineita ja auttaa näin sitä viljeleviä ihmisiä?
 • Hennakasveja viljellään aavikoiden reunalla aavikoitumisen etenemistä ehkäisemään ja jotta paikallinen väestö saa tärkeän tulonlähteen?
Sävyt: vaalea
Tuoteluokat: Hiusvärit
Hiustyyppi: Kaikille hiustyypeille
Merkki: Phitofilos
Ominaisuudet: Vegaaninen
Sertifikaatit: Vegan OK
PAO: 12 kuukautta
Tuoteseloste (INCI)
 • Cassia Obovata Leaf Powder
 • Chamomilla Recutita Flower Powder
 • Rheum Ocinale Root Powder
 • Lawsonia Inermis (Henna) Leaf Powder
Tietoa kasvipohjaisista hiusväreistä
Lisätarvikkeet
Lataukset

Asiakkaidemme antamat arvostelut

1 kirjoitettu arvostelu kielellä suomi tuotteesta Phitofilos Värisekoitus kamomilla

32 kirjoitettua arvostelua muilla kielillä

3,8 yhteensä 5 tähdestä
5 tähteä
18 (37%)
4 tähteä
14 (29%)
3 tähteä
7 (14%)
2 tähteä
4 (8%)
1 tähti
5 (10%)

48 arvostelua
1 kirjoitettu arvostelu kielellä suomi
32 kirjoitettua arvostelua muilla kielillä

Samankaltaiset tuotteet:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

Asiakkaat, jotka ostivat tuotteen "Värisekoitus kamomilla", ostivat myös:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder