Mellis Sauna Arctica rauhoittava saunavoide

Täydellistä rentoutumista iholle ja lihaksille

LoppuunmyytyMyymälämme ei enää myy tätä tuotetta.

Kuvaus tuotteesta

Turve ja Hunaja saunavoide on väriltään syvän mustaa - siinä on käytetty aitoa turvetta Suomen soilta! Tummasta väristä huolimatta voide ei likaa saunanlauteita, vaan lähtee helposti vedellä pois - toisin kuin puhdas turve, jota on käytetty perinteisesti saunassa jo vuosisatoja.Turve ja hunaja saunavoide rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja päänahkaa, se myös lievittää lihaskipua ja turvotusta.Turpeen, väinönputken ja hunajan terapeuttinen vaikutus perustuu biologisesti aktiivisiin ainesosiin, jotka stimuloivat aineenvaihduntaa ja hoitavat ihokudoksia. Voiteen sisältämä turve on puhdasta ja tutkittua, suomalaista hoitoturvetta.
Voidetta voidaan hieroa iholle juuri ennen kylpyä. Ihanteellinen myös jalkakylpyihin ja hoitoihin. Voide sopii myös kasvohoitoihin ilman saunaa. Turve ja hunaja saunavoide on saanut käyttäjiltään erityisen positiivista palautetta. Se sopii myös liikunnan jälkeen käytettäväksi, sillä se edesauttaa lihasten palautumista vilkastuttamalla aineenvaihduntaa. Voide myös virkistää turvonneita jalkoja, esimerkiksi pitkän seisomisen jälkeen.

Voidaan myös hieroa keholle juuri ennen lämpimään kylpyyn menoa. Sopii jalkahoitoihin ja -kylpyihin. Erinomainen kasvohoidoissa huoneenlämmössä ilman saunaa. Turve & Hunaja Saunavoide on saanut käyttäjiltään erityisen positiivista palautetta. Se sopii myös liikunnan jälkeen käytettäväksi, sillä se edesauttaa lihasten palautumista vilkastuttamalla aineenvaihduntaa. Voide myös virkistää turvonneita ja väsyneitä jalkoja esim. seisomisen jälkeen.

Monet luonnon omat raaka-aineet ovat antioksidanttisia ja virkistäviä- Ne sisältävät ainutlaatuisia yhdistelmiä vitamiineja, hedelmähappoja, kivennäisaineita ja hivenaineita. Hunaja on kaikkien näiden tuotteiden pääraaka-aine, koska se ei tuki ihohuokosia ja antaa ihon hengittää. Se on yksi luonnon ihmeistä - mikä muu tuote pystyy samanaikaisesti kosteuttamaan ihoa ja puhdistamaan sitä? Hunajalla on tasapainottava vaikutus ihohuokosiin; unohtamatta sen rentouttavia vaikutuksia.

Sauna Arctica-sarjan saunassa käytettävät ihonhoitotuotteet suojaavat ihoa liialta kuumuudelta, antaen ihon samalla hengittää. Ne hoitavat ihoa monipuolisesti: kosteuttavat, puhdistavat ja tasapainottavat ihon toimintaa, sekä edistävt ihon oman puolustuskyvyn toimintaa. Lämmin sauna tehostaa tuotteiden myönteisiä vaikutuksia - tuloksena on kokonaisvaltainen, rentouttava kokemus keholle ja mielelle. Hunajaisen saunakokemuksen jälkeen tunnet itsesi rentoutuneeksi.

Käyttö: Anna saunavoiteen vaikuttaa iholla löylyjen aikana. Hunajahoidon jälkeen olo on ihanan levollinen ja ihosi on silkkisen pehmeä! Huuhtele iho puhtaalla vedellä. Säilytä voide huoneen lämmössä.

Vinkki: Raaka-aineita ja tuotteita kehitettäessä on ajateltu myös tuotteiden hellävaraisuutta. Nämä tuotteet sopivat myös herkälle iholle ja kasvojen iholle. Tuotteet soveltuvat käytettäväksi myös ilman saunaa, esimerkiksi kasvojen puhdistuslotionina, shampoona tai hiusnaamiona. Voit kokeilla saunahunajaa myös kylvyssä tai hiusten ja hiuspohjan hoitoaineena. Hunajahoidon jälkeen olo on levollinen.

Mellis -tuotteita ei ole testattu eläinkokein ja ne eivät sisällä:

 • Mineraaliöljyjä
 • Petrokemiallisia ainesosia
 • Sulfaatteja
 • Parabeeneja
 • Synteettisiä väriaineita ja hajusteita

pH 5,5 - lähellä ihon luonnollista pH-arvoa

Merkki: Mellis
Lisätietoja

Tuoteseloste (INCI): Mel, Aqua, Peat, Ceteayroyl/Cetearyl Glucoside, Angelica Archangelica Root Oil, Glycerin, Xanthan Gum, Dehydroacetic Acid.

Sauna Arctica -sarja
Lisätarvikkeet

Asiakkaidemme antamat arvostelut

kirjoitettu arvostelu kielellä suomi tuotteesta Mellis Sauna Arctica rauhoittava saunavoide

4,0 yhteensä 5 tähdestä
5 tähteä
0 (0%)
4 tähteä
1 (100%)
3 tähteä
0 (0%)
2 tähteä
0 (0%)
1 tähti
0 (0%)

1 arvostelu

Samankaltaiset tuotteet:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

Asiakkaat, jotka ostivat tuotteen "Sauna Arctica rauhoittava saunavoide", ostivat myös:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder