Tadé Pays du Levant luonnonkosmetiikka

Sertifioidut perinteiset saippuat, hoitotuotteet ja ekologiset tarvikkeet

Tadé Pays du Levant tarjoaa korkealaatuisia käsintehtyjä saippuoita, hoitotuotteita ja tarvikkeita. Valikoiman ydin koostuu kahdesta perinteisestä tuotteesta, jotka valmistetaan edelleen käsin perinteisessä muodossa alkuperäisten reseptien mukaisesti: Aleppo- ja Marseille-saippua.

Tee ostoksia kategorioiden avulla.

Marken / Tadé Pays du Levant

Tadé Pays du Levant: 18 tuotetta

Suodattimet

Kaikki hinnat sis. alv.

Tadé Pays du Levant -brändi syntyi vuonna 1995, kun intohimoinen historioitsija tapasi Lähi-idän. Legendaarinen Aleppo-saippua, joka on valmistettu oliiviöljystä ja laakeriöljystä ja joka on Marseillen saippuan esi-isä, tulee perinteikkältä Levanten alueelta, ihmiskunnan kehdosta.

Itämaisen kylvyn taiteen lumoamana merkki valmistaa laadukkaiden, hoitavien saippuoiden lisäklsi myös lisätuotteita ja tarvikkeita.

Tadé Pays du Levant on täysin sitoutunut reiluun kauppaan ja toimii tiukkojen eettisten sääntöjen mukaisesti. Yhtiön kumppanit ovat käsityöläisiä, jotka hyötyvät tasavertaisesta ja kestävästä kumppanuudesta.

Yrityksen pylväät:

  • Solidaarisuus: Työskentelemme ensisijaisesti kaikkein heikoimmassa asemassa olevien tuottajien kanssa solidaarisessa lähestymistavassa kestävään kehitykseen.
  • Oikeudenmukaisuus: Sopimuksessa sovitut hinnat takaavat oikeudenmukaisen korvauksen tuottajalle.
  • Välittömyys: Mahdollisimman suora tuottajan ja kuluttajan välinen suhde, mikä merkitsee suurinta mahdollista marginaalia tuottajalle.
  • Arvostus: Paikallisen potentiaalin hyödyntäminen käyttämällä olemassa olevia luonnollisia raaka-aineita ja perinteistä tietämystä.
  • Avoimuus: Tarjoamalla kuluttajille kaikki tiedot, joita he tarvitsevat ostaakseen harkitusti ja vastuullisesti - tämä edistää kulttuurivaihtoa ja kunnioitusta tuottajia kohtaan.
  • Ihmisarvo: Vastaava ja säännöllinen tulo työstä kaikissa tuotantovaiheissa. Kaikenlainen orjuus tai pakkotyö, erityisesti lapsityövoima, hylätään tiukasti.

Tadé Pays du Levant osallistuu aktiivisesti pitkäaikaiseen kehitysapuun ottaen huomioon osallistujien ekologisen, taloudellisen ja sosiaalisen ympäristön - oikeudenmukaisemman kaupan puolesta!