100% Pure Fruit Pigmented Cream Foundation -pohjustus

Yhdistää meikkivoiteen ja puuterin ja antaa täydellisen ihon!

LoppuunmyytyMyymälämme ei enää myy tätä tuotetta.

Vastaavia tuotteita:

100% Pure Fruit Pigmented Healthy Foundation
100% Pure Luminous Primer
100% Pure Mattifying Primer
Kuvaus tuotteesta

Tämä Cream Foundation on 100% luonnollinen ja sisältää hedelmien ja vihannesten väripigmenttejä. Sen koostumus on ihanan samettinen ja samalla yhtä silkkinen kuin puuteri. Halutun tuloksen mukaan tuotetta voidaan levittää joko kuivana tai märkänä. Kuivana käytettynä tuote antaa kevyen ja mattapintaisen viimeistelyn. Levitettäessä märällä sienellä saadaan keskivoimakas tai voimakas peittävyys, joka antaa puuterimaisen mattapintaisen viimeistelyn.
Näin pienet epätasaisuudet peittyvät ihanteellisesti ilman, että ihohuokoset tukkiutuvat. Pohjustus antaa pitkäkestoisen peittävyyden ja on helppo levittää. Antaa ihanan samettisen tunteen iholle!

Käyttö: Tasaisen tuloksen saamiseksi levitä tuotetta meikkisienellä, pohjustussiveltimellä tai sormenpäillä puhdistetulle iholle. Levitä tuotetta alaspäin ja kasvojen reunoja kohti suuntautuvin liikkein ja häivytä. Jos iho on erittäin kuiva, levitä iholle ensin kosteusvoidetta. Paremman peittävyyden saamiseksi levitä useampia kerroksia.

Merkki: 100% Pure
Lisätietoja

Tuoteseloste (INCI): Persea Gratissima (Avocado Butter) Oil, Punica Granatum (Pomegranate) Seed Oil, Aloe Barbadensis (Organic Aloe)* Leaf Juice, Oryza Sativa (Rice) Germ Powder, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Pigmented Extracts of Prunus Persica (Peach) Fruit, Prunusm Armeniaca (Apricot) Fruit, Theobroma Cacao (Cocoa Bean), Carica Papaya (Papaya) Fruit, Punica Granatum (Pomegranate), Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Fruit, Fragaria Vesca (Strawberry) Fruit, Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit, Prunus Serotina (Wild Cherry) Fruit and Vitis Vinifera (Cabernet Grape) Fruit, Extracts of Matricaria Chamomilla (Chamomile) Leaf, Calendula Officinalis (Calendula) Flower, Camelia Sinensis (Organic White Tea) Leaf* and Vitis Vinifera (Grape) Fruit, Eucalyptus Globulus (Eucalyptus) Leaf Powder
* Certified Organic

Asiakkaidemme antamat arvostelut

kirjoitettu arvostelu kielellä suomi tuotteesta 100% Pure Fruit Pigmented Cream Foundation -pohjustus

34 kirjoitettua arvostelua muilla kielillä

4,2 yhteensä 5 tähdestä
5 tähteä
26 (61%)
4 tähteä
6 (14%)
3 tähteä
5 (11%)
2 tähteä
4 (9%)
1 tähti
1 (2%)

42 arvostelua

Kielellä suomi ei löydy yhtään kirjoitettua arvostelua, mutta 34 arvostelua löytyy muilla kielillä.