Antonia Burrell Mask Supreme 7-in-1 -kasvonaamio

Moitteeton iho yhdellä askeleella

Valmistajalla ei ole enää valikoimissa tätä tuotetta
 • Tehokas aknea vastaan
 • Anti-aging-vaikutus
 • Parantaa ihon ulkonäköä huomattavasti

Vastaavia tuotteita:

Akamuti Rose Beauty Mask -ruusunaamio
Chocolate & Pink Clay Firm & Lift kasvonaamio

Kuvaus tuotteesta

Yksi tuote - seitsemän hoito-ominaisuutta!

Mask Supreme-7-in-1 -naamio on ainutlaatuinen ja tehokas intensiivihoito, joka antaa iholle samalla kertaa kosteutta, silottaa sen, poistaa kuonaa, korjaa, kirkastaa, suojaa, parantaa ja saa sen säteilemään.

 • elävöittävä kasvonaamio, jolla on monipuoliset hoitavat ominaisuudet ja joka perustuu kasviperäisten vaikuttavien aineiden tieteeseen
 • Phoridium-uutteen tieteellisesti todistettu teho hidastaa ihon vanhenemista 64 %:lla
 • ihon sävy kirkastuu 42 %
 • iho suojautuu soluvaurioilta
 • UV-säteilyn aiheuttamaa solukuolemaa voidaan vähentää jopa 72 %:lla

Käyttö: TLevitä tasainen kerros iholle ja kaulalle ja anna vaikuttaa 10 minuuttia. Poista sitten kuumalla pyyhkeellä. Saadaksesi voimakkaamman vaikutuksen, anna vaikuttaa yön yli.

Vaikuttavat aineet:

 • Värisaflori-oleosomit ovat pikkuruisia kasviöljyn ja antioksidatiivisen E-vitamiinin partikkeleja, joita ympäröi fosfolipidimembraani ja proteiinikuori. Se tarkoittaa, että värisaflori-oleosomit, joissa on 60 %:n osuus E-vitamiinia, imeytyvät ihoon ajastetusti, kun taas osa ravinteista vapautuu heti. Värisafloriöljy säilyttää ihon elastisuuden, parantaa sen säteilyvoimaa ja kosteutusta, ja sillä on samalla rauhoittava vaikutus herkälle iholle. Tulos: parempi tai tasainen kosteustasapaino, parempi kosteutus ja ravinteiden varastoituminen sekä antioksidatiivinen suoja.
 • Bioaktiiviset amazonilaiset anti-akne-aineet voivat vähentää kliinisten testien mukaan komedoneja, eli mustapäitä ja finnejä niiden alkuvaiheessa 72 %, ja talintuotantoa voidaan säädellä ja se normalisoituu 65 %. Näin iho säilyttää mattapintaisen koostumuksen. Se syväpuhdistuu kuivumatta ja ärsyyntymättä.
 • Phoridium-uute stimuloi thioredoxinin synteesiä ihosoluissa, mikä hidastaa niiden vanhenemista, jota myös nimitetään biologiseksi vanhenemiseksi. Ihosta tulee huomattavasti nuorempi ja säteilevämpi. Kliiniset testit todistavat DNA:n 64-prosenttisen suojan UV-säteilyltä, mikä puolestaan vähentää solujen UV-säteilyn aiheuttamaa kuolemaa 72 %:lla ja suojaa ihoa yhteensä 98 %:sti auringonpolttamilta - ihon pahimmalta vahingoittajalta. Näin ihon ja solujen ennenaikainen vanheneminen estyy. Samalla ihon sävy tasoittuu ja sen säteilyvoima paranee jopa 42 %.
 • Merikaaliöljy on kevyt öljy, joka ei tuki ihohuokosia ja joka imeytyy helposti sidekudoksiin. Se edistää sileää ihoa, ja sillä on syviä ryppyjä silottava vaikutus. Myös kuiva iho hyötyy, kun ihon sävy ja koostumus paranevat huomattavasti.
 • Bentoniitillä on sienimäinen koostumus ja se imee myrkkyjä sen sähkömagneettisella vetovoimallaan. Näin ihon kuonanpoisto ja syväpuhdistus edistyvät. Iho tulee hienojakoisemmaksi ja kirkkaammaksi, ja solujen uusiutuminen ja verenkierto paranevat ja ihosta tulee sileämpi.
 • Mangovoi on loistava tulehdusta lievittävä kasviaine, jolla on erinomaisia Anti Aging-ominaisuuksia. Se vähentää ihosolujen rappeutumista, ja pitää ihon elastisena samalla kun sen voimakkaasti antioksidatiiviset ominaisuudet suojaavat UV-säteilyn haitoilta. Iholääkärit suosittelevat mangovoita usen aknearpien tai ryppyjen silottamiseen.
 • Maitohappo on alfa-hydroksihappo (AHA), ja auttaa kuljettamaan kuolleita ihosoluja pois sekä edistämään uusien rakenteiden kasvua. Ihon luonnollinen vesitasapaino ja ph-arvo tulevat taas normaaleiksi. Ylipigmentoituneet ihoalueet vaalenevat sen ansiosta.
 • Olibaanihartsiöljyllä on elävöittäviä ominaisuuksia, jotka auttavat vähentämään läiskiä, arpia ja yhtäkkiä ilmestyviä epäpuhtauksia. Ikääntynyt iho vaikuttaa nuoremmalta, koska ihon sävy paranee ja kuivien ja rasvaisten alueiden välistä tasapainoa edistetään. Iho vaikuttaa sileämmältä ja tulehdukset vähenevät. Olibaanihartsiöljyllä on positiivisia ja rauhoittavia ominaisuuksia mielelle ja keholle, se edistää henkistä rentoutumista ja ehkäisee rauhattomuutta ja stressiä. Tunnestressi vie paljon energiaa, joka voi purkautua väsymyksenä. Olibaanihartsiöljy voi auttaa taas täyttämään energiavarastomme.
koostumus: Voiteet
Tuoteluokat: Kasvonaamiot
Ihotyyppi: Vaativa iho, Kaikille ihotyypeille, Ikääntyvä iho, Epäpuhdas iho
Merkit: Antonia Burrell

Ainesosat

Tuoteseloste (INCI): Purifed Water, Carthamus Tinctorius (Safflower) Oleosomes, Bentonite, Glyceryl Stearate Citrate, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Caprylate Cetyl Esters, Tricaprylin, Propanediol, Xanthan Gum, Glycerin, Phormidium Persicinum Extract, Brassica Abyssinica (Abyssinian) Oil, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, Cetyl Palmitate, Sorbitan Palmitate, Sorbitan Olivate, Carapa Guaianensis, Euterpe Oleracea, Copaifera Officinalis, Tocopheryl Acetate, Sodium Caproyl/Lauroyl Lactyl Lactate, Triethylcitrate, Salicylic Acid, Sorbic Acid, Benzyl Alcohol, Pelargonium Roseum Asperum (Bourbon Geranium) Flower Oil, Boswellia Carteri (Frankinsence) Oil, Citrus Medica Limonum (Lemon) Oil, Lavendula Augustifolia (Lavender) Flower Oil, Eucalyptus Globulous (Eucalyptus) Leaf Oil, Lactic Acid, Sodium Phytate, Limonene, Linalool, Geraniol.

Tuotearvostelut

4,5 5 tähdestä
4 (66%)
1 (16%)
1 (16%)
0 (0%)
0 (0%)

6 arviota

Kielellä suomi ei löydy yhtään arviota, mutta 4 arviota löytyy muilla kielillä.