Aquatadeus Terveysvesisuihke

Luonnollista parantavaa voimaa atooppiseen ihottumaan

 • Tulehtuneisiin ja tarttuviin ihosairauksiin
 • Ilman silikonia, parabeeneja ja parafiiniöljyjä
 • Antaa kosteutta
 • 13,41 € (10,73 € / 100 ml)

sis. 24% alv. plus toimituskulut

Varastossa

Toimitustorstaina, 25. tammikuuta: Tilaa perjantaina kello 12:00 mennessä.

sisältö: 125 ml

Toivelistalleni

Tuotenro.: AQU-0001, Sisältö: 125 ml

EAN: 9120041570117

 • Tulehtuneisiin ja tarttuviin ihosairauksiin
 • Ilman silikonia, parabeeneja ja parafiiniöljyjä
 • Antaa kosteutta

Kuvaus tuotteesta

Atooppisen ihottuman yleisyys on lisääntynyt ajan myötä. Nykyään tätä ihosairautta esiintyy 10 - 20 %:lla lapsista ja 15 - 25 %:lla aikuisista. Atooppista ihottumaan voidaan nykyään hoitaa erittäin hyvin myös ilman kortisonia.

Saatko attooppisen ihon hoitoaineillasi toivotun tuloksen?
Jos kärsit atooppisesta ihottumasta, tai jollakin rakkaalla ihmisellä on tämä ihosairaus, tiedät, että se on kivulias tauti, joka vaikeuttaa elämää monessa tilanteessa. Se voi jopa vaikuttaa negatiivisesti itsetuntoon, erityisesti jos atopiaa esiintyy kasvoilla, käsissä tai muilla näkyvillä alueilla.

Oletko ehkä tyytymätön tämänhetkiseen hoitoosi, tai tuntuvato sinustakin seuraavat kokemukset tutuilta?

 • Ovatko tämänhetkiset voiteesi epämiellyttäviä ja imeytyvät erittäin hitaasti - onko käyttö kertakaikkiaan epämukavaa?
 • Oletko huolestunut keinotekoisista ainesosista ja kemikaaleista ihollasi, ja huomaatko myös sivuvaikutuksia? Eikö silloin luonnollinen tuote olisi oikea valinta?
 • Oletko myös käynyt lukuisia kertoja lääkärissä ja saanut mitä erilaisimpia tuotteita, jotka eivät auta?

Aquatadeus tarjoaa sinulle luonnollisen vaihtoehdon!
Tämä terveysvesi, joka on peräisin Öblarnin kylästä Itävallan Alpeilta, Aquatadeus on puhtaan luonnollinen tuote, jolla on erittäin alhainen pH-arvo (n. 3), ja poikkeuksellisen korkea sulfaattipitoisuus (n. 3112 mg/l) ja jolla on aivan erityisiä ominaisuuksia. Lähteellä on käyty jo vuosikymmenten ajan hakemassa parannusta atooppiseen ihoon ja muihin iho-ongelmiin - ja muutama vuosi sitten tämä lähde löydettiin uudelleen, ja nyt se on markkinoilla tuotteena, jolla on kokonainen hoitosarja atooppiselle iholle.

Tuotteissamme ei ole silikoniöljyjä, parabeeneja tai parafiiniöljyjä - ne sopivat koko perheelle, ovat turvallisia vauvoille, lapsille ja myös odottaville tai imettäville äideille. ​

Välitön apu ja pitkäaikaisvaikutus

Kosteus on avainsana kaikille, jotka kärsivät atooppisesta ihottumasta. Tuotteemme imeytyvät nopeasti ihoon ja lievittävät välittömästi kutinaa ja ärsytystä. Grazin yliopiston dermatologian ja venerologian laitoksella teettämämme kliininen tutkimus vahvistaa Aquatadeus terveysveden* pitkäaikaisen positiivisen vaikutuksen potilailla, jotka käyttivät tuotteita atooppiseen ihottumaansa.

Suosittelemme levittämään ihon ongelma-alueille veden kuivumisen jälkeen vielä Aquatadeus akuuttivoidetta, joka on kehitetty erityisesti erittäin kuivalle, ärsyyntyneelle ja hilseilevälle iholle. Tämä tehohoito kohottaa ihon kosteus- ja rasvapitoisuutta, ja suojaa ihoa vahvistamalla sen omaa suojakerrosta.

Voit ostaa molemmat tuotteet myös edullisena settinä.

Tyytyväisyystakuu! Testaa ilman riskiä!

Olemme niin vakuuttuneita tuotteistamme, että annamme sinulle rajoittamattoman palautusoikeuden 30 päivän sisällä. Monet asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä tuotteisiimme ja saavuttavat hienoja tuloksia. Silti jokainen reagoi eri tavalla. Jos et siis ole tyytyväinen tuotteidemme tehoon, lähetä avattu pakkaus takaisin meille ja korvaamme sinulle Aquatadeus -ensiostoksesi arvon!

Käyttö:
Ravista pulloa aina hyvin ennen käyttöä. Kostuta ihon ongelma-alue 2-5 kertaa päivässä Aquatadeus terveysvedellä* suihkepullosta ja anna imeytyä muutama minuutti. Voit myös kostuttaa puhtaan pyyhkeen ja jättää sen iholle muutamaksi minuutiksi. Käytön tulisi kestää vähintään 2-6 viikkoa, sopii myös jatkuvaan käyttöön.

Ensimmäisinä päivinä parannusta ei usein ole havaittavissa. Yksittäiset käyttäjät ovat raportoineet jopa tilan huononemisesta ensimmäisten kahden viikon aikana. Iho normalisoituu kuitenkin tavallisesti jatkuvassa käytössä.

Merkit:
Aquatadeus
Ihotyyppi:
Ärsyyntynyt iho
Tuoteluokat:
Seerumit & erikoishoito

Ainesosat

Ainesosat: Aqua, Carbon Dioxide

Ainesosayhdistelmä:
Ainesosat "Suuren terveysvesianalyysin" mukaan, Grazin yliopisto (kemian laitos) 20.06.2006 mg / kg ovat: 3112,4 mg sulfaattia, 486,7 mg magnesiumia, 254,7 mg rautaa (III), 178,4 mg rautaa (II), 26,5 mg mangaania, 25,6 mg sinkkiä, 13,4 mg piitä, 12,4 mg kalsiumia, 10,1 mg natriumia, 7,6 mg booria, 7,2 mg alumiinia, 6, 6 mg kloridia, 4,7 mg kaliumia, 1,9 mg strontiumia, 1,4 mg ammoniumia, 1,2 mg nitraattia, 0,5 mg fluoria, 0,2 mg kaksiarvoista rikkiä, 0,1 mg bikarbonaattia, 0.1 mg fosfaattia, 0,1 mg bariumia, <0,1 mg bromidia, <0,05 mg nitriittiä.

Aquatadeus terveysvesi* saattaa värjätä korkean rautapitoisuuden johdosta. Puhdista hanat, lavuaarit ja tekstiilit heti jos niille joutuuu kyseistä tuotetta. Henkilöt, jotka ovat yliherkkiä Aquatadeus parantavan veden yksittäisille ainesosille, tulisi pidättäytyä sen käytöstä.
Huomio! Painepakkaus: saattaa rikkoutua lämmetessään. Suojaa pakkaus kuumuudelta, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta syttymislähteiltä. Älä tupakoi pakkauksen läheisyydessä. Pakkausta ei saa polttaa tai puhkaista tyhjänäkään. Suojaa suoralta auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50°C lämpötilalle.

Viimeisin päivitys: syyskuu 2014

*Aquatadeus terveysvesi on peräisin Aquatadeus -lähteestä Öblarnista Itävallasta, joka on tunnustettu parantavaksi lähteeksi Steiermarkin osavaltion hallituksen toimesta virallisesti raportein GZ:FA8A-88.42-1/2007-4, 14.03.2007 ja GZ: FA8A-95.19.3/2010-9, 12.03.2010. Tunnustaminen perustuu Grazin Karl-Franzens yliopiston moderneimpien kriteerien mukaan 20.06.2006 tehdyn terveysvesianalyysin erinomaisiin tuloksiin, sekä hygienian, mikrobiologian ja ympäristölääketieteen instituutin ja muiden virallisten tahojen lausuntoihin. Lääketieteellise-balneologinen nimitys: Magnesium-rauta-sulfaatti-lähde, ennen Thaddäuslähde".

** Grazin lääketieteellisen yliopiston dermatologian ja venerologian klinikan kliininen tutkimus, tutkimusnumero 19-172 ex 07/08, sekä dermatologien tekemät eri käyttöhavainnot.

vegaaninen ja eläinkokeeton

Valmistajan huomautus

Etusi kaupassa Ecco Verde verkkokauppaEtusi kaupassa Ecco Verde verkkokauppa

 • Suomi : Ilmainen toimitus alk. 55,00 € arvoisista tilauksista.
 • Toimitus palvelulla Posti Group Oyj Post.at palvelun kautta, UPS Standard tai UPS Express
 • Ilmainen palautuslähetys
 • Turvallinen maksu palvelulla Luottokortti (VISA, Mastercard, American Express, Diners Club), Paypal tai Ennakkomaksu

Turvallinen maksu palvelulla Luottokortti (VISA, Mastercard, American Express, Diners Club), Paypal tai Ennakkomaksu

Kysymykset & vastaukset tästä tuotteesta

Löydä tuotetta kokeilleiden asiakkaiden vastaukset

Tuotearvostelut

3,9 5 tähdestä
10 (38%)
6 (23%)
6 (23%)
4 (15%)
0 (0%)

26 arviota

Kielellä suomi ei löydy yhtään arviota, mutta 20 arviota löytyy muilla kielillä.