Aquatadeus

Aquatadeus - Itävaltalainen ihonhoitosarja erittäin herkälle iholle! 
Sarja sopii erittäin herkälle, ärtyneelle ja atooppiselle iholle! 

Aquatadeus on ainutlaatuinen ihonhoitosarja ongelmaiholle. Kaikki sarjan tuotteet sisältävät arvokasta Aquatedeus terveysvettä. Tämä terveysvesi auttaa todeistettavasti ekseeman, psoriariksen sekä jalka- ja kynsisienen hoitoon. Se on tieteellisesti testattu ja virallisesti tunnustettu Itävallassa terveysvedeksi. Aquatadeus terveysvesi on peräisin Aquatadeus -lähteestä Öblarnista Itävallasta. Sen vaikutus on tunnettu jo 1700-luvulla. Terveysvedelle on ominaista sen alhainen pH-arvo ja korkea sulfaatti- ja mineraalipitoisuus.

Itävaltalainen Aquatadeus ihonhoitosarja: 

  • ei sisällä silikoneja, parafiinia, mineraaliöljyjä eikä parabeeneja 
  • ei sisällä keinotekoisia värejä
  • cruelty free

Terveysvesisuihke, akuuttivoide ja vartalolotion eivät sisällä säilöntäaineita. Hoitava shampoo, suihkugeeli ja kosteuspyyhkeet ovat miedosti konservoituja. 
Defensil ® plus on erityinen ainesosa, jota on lisätty joihinkin tuotteisiin (akuuttivoide ja kosteuspyyhkeet). Tämä ainesosa on  täysin kasviperäinen ja se on valmistettu mustaherukansiemenöljystä, pallokasviuutteesta ja auringonkukkaöljyuutteesta. Kaikki ainesosat ovat luomua. Defensil ® plus on siis ihanteellinen vaikuttavien aineiden yhdistelmä herkälle, helposti ärtyneelle ja stressaantuneelle iholle. Se vaikuttaa rauhoittavasti, kutinaa lievittävästi ja suojaavasti.  

Kaikki muut Aquatadeus tuotteet ovat vegaanisia paitsi akuuttivoide. 

Aquatadeus: 4 tuotetta

Suodattimet

Kaikki hinnat sis. alv.