Aquatadeus hyvää tekeviä ihonhoitotuotteita, jotka sisältävät terveysvettä

Herkällle, ärsyyntyneelle, kuivalle iholle.

Aquatadeus - Itävaltalainen ihonhoitosarja erittäin herkälle iholle!
Sarja sopii erittäin herkälle, ärtyneelle ja atooppiselle iholle!

Aquatadeus: 7 tuotetta

Suodattimet

Kaikki hinnat sis. alv.

Aquatadeus on ainutlaatuinen ihonhoitosarja ongelmaiholle. Kaikki sarjan tuotteet sisältävät arvokasta Aquatedeus terveysvettä. Tämä terveysvesi auttaa todeistettavasti ekseeman, psoriariksen sekä jalka- ja kynsisienen hoitoon. Se on tieteellisesti testattu ja virallisesti tunnustettu Itävallassa terveysvedeksi. Aquatadeus terveysvesi on peräisin Aquatadeus -lähteestä Öblarnista Itävallasta. Sen vaikutus on tunnettu jo 1700-luvulla. Terveysvedelle on ominaista sen alhainen pH-arvo ja korkea sulfaatti- ja mineraalipitoisuus.

Itävaltalainen Aquatadeus ihonhoitosarja:

  • ei sisällä silikoneja, parafiinia, mineraaliöljyjä eikä parabeeneja
  • ei sisällä keinotekoisia värejä
  • cruelty free

Terveysvesisuihke, akuuttivoide ja vartalolotion eivät sisällä säilöntäaineita. Hoitava shampoo, suihkugeeli ja kosteuspyyhkeet ovat miedosti konservoituja.
Defensil ® plus on erityinen ainesosa, jota on lisätty joihinkin tuotteisiin (akuuttivoide ja kosteuspyyhkeet). Tämä ainesosa on täysin kasviperäinen ja se on valmistettu mustaherukansiemenöljystä, pallokasviuutteesta ja auringonkukkaöljyuutteesta. Kaikki ainesosat ovat luomua. Defensil ® plus on siis ihanteellinen vaikuttavien aineiden yhdistelmä herkälle, helposti ärtyneelle ja stressaantuneelle iholle. Se vaikuttaa rauhoittavasti, kutinaa lievittävästi ja suojaavasti.

Kaikki muut Aquatadeus tuotteet ovat vegaanisia paitsi akuuttivoide.