Sertifioidut meikkituotteet BAIMS Natural Makeupilta

Vegaaninen kokoelma huipputehokkaaseen ja maksimaaliseen ihonhoitoon

Saksalais-brasilialainen tuotemerkki BAIMS luo moderneja tuotteita puhtaista ainesosista, jotka tarjoavat samalla korkean peittävyyden, pigmentoinnin ja kestävyyden. Monipuolinen valikoima 100 % luonnollisista raaka-aineista korostaa ihosi kauneutta ja elinvoimaisuutta. BAIMS- merkki tekee vaikutuksen myös uudelleen täytettävällä ja ympäristöystävällisellä bambupakkauksellaan.

Tee ostoksia kategorioiden avulla.

BAIMS: 34 tuotetta

Suodattimet

Kaikki hinnat sis. alv.

BAIMS- brändi välittää kahdesta asiasta: ihostasi ja luonnon kanssa toimimisesta. Tällä asenteella ja suuren intohimonsa ansiosta perustaja Luisa Baims-Albrecht ja hänen miehensä Bernd päättävät luoda innovatiivisia meikkituotteita, joista he eivät ole vain vakuuttuneita, vaan niistä on jopa tullut Brasilian sertifioitujen meikkituotteiden laatujohtaja.

Menestystarina alkoi vuonna 2015 konseptista ja tuotelanseerauksesta Brasilian markkinoille ja siellä vallitsevan suuren kiinnostuksen ansiosta myös eurooppalaiset asiakkaat pääsivät nauttimaan ekologisesta meikkivalikoimasta hyvin lyhyessä ajassa.
BAIMSin luonnonkosmetiikkasarja on ensimmäinen sertifioitu luonnonkosmetiikka, joka käyttää tuotteissaan BBA™-raaka-ainetta (Bio Behenic Active). Tällä Pentaclethra Macroloba -puusta uutetulla aktiivisella ainesosalla on kyky syväkosteuttaa ja ravita ihoa samanaikaisesti.

Tyylikkäillä ja moderneilla malleilla BAIMS noudattaa johdonmukaisesti luonnollista filosofiaa: Pakkaus on suurelta osin valmistettu bambusta tai kestävästä puunviljelystä ja tuo mukanaan ympäristöystävällisen täyttökonseptin.

Tehokkuus ja laatu yhdistyvät tässä, ja siksi kaikki BAIMS Natural Makeupin tuotteet voivat nauttia seuraavista vaativista sertifikaateista:

  • ECOCERT - Cosmos Organic : Luomulaatua vähintään 95 % kasviperäisistä ainesosista.
  • PETA – Ihmiset eläinten eettisen kohtelun puolesta : julmuudesta vapaa ja julmuudesta vapaa.
  • Vegan Society: Koko tuote on kasviperäinen ja täysin vapaa eläinperäisistä ainesosista.