Bioearth Bioprotettiva luomuvilliruusuöljy

Vähentää näkyvästi ihon epäpuhtauksia

LoppuunmyytyMyymälämme ei enää myy tätä tuotetta.

Tämän tuotteen uusi versio:

Bioearth BIOprotettiva villiruusuöljy
Kuvaus tuotteesta

Myskiruusu on kotoisin Chilestä, kasvin siemenissä on öljyä, jotka sisältävät runsaasti iholle hyödyllisiä ainesosia. Öljyä voidaan käyttää muun muassa ehkäisemään ennenaikaisia ryppyjä, ikääntymisen mukana tuomia maksaläisikiä ja pieniä arpia. Öljyn sisältämät öljyhappo, linolihappo, A-vitamiini ja lykopeeni taistelevat ihon ikääntymistä vastaan.

Myskiruusuöljyn merkittävin ominaisuus on ihon elvyttäminen. Öljyn luonnolliset ainesosat hoitavat ihon arpia, auringon polttamia, ikääntymisen mukanaan tuomia maksaläiskiä, ikääntyvää ja kuivaa ihoa. Öljyä voi käyttää myös aknen hoitamiseen. Mekaanisesti kylmäpuristetulla myskiöljyllä on hyvin alhainen hävikki. Tuhannesta kilosta marjoja saadaan kahdeksan kiloa raakaöljyä. Tällä tavoin puristettu raakaöljy on kauniin lohenpunaista. Raakaöljyä tulisi käyttää vähintään 30 päivää näkyvien tulosten aikaan saamiseksi.

Ihoa voimakkaasti uudistavan ominaisuutensa ansiosta Bioprotettivan öljy auttaa sinua saavuttamaan luonnollisen kauneuden. Öljyssä on runsaasti arvokkaita, monityydyttymättömiä rasvahappoja ja edistävästi toimivia ainesosia, ja se auttaa ihoa ylläpitämään luonnollisen ja fysiologisen koostumuksensa ja vähentämään näkyvästi ympäristön ja ikääntymisen vaikutuksia. Kylmäpuristettu öljy puristetaan luomuruusunmarjoista. Öljy on elintavikelaatuinen.

Tuote on hajusteeton ja dermatologisesti testattu.

Käyttö: Levitä muutama tippa öljyä puhdistetulle iholle kaksi tai kolme kertaa päivässä ja hiero kevyesti. Voit käyttää öljyä myös yövoiteena kasvoille. Myskiöljy imeytyy nopeasti ihoon elvyttäen ja korjaten sen soluja.

Vaikuttavat aineet: raakaruusunmarjaöljy, luomu, kylmäpuristettu, E-vitamiini

Merkki: Bioearth
Lisätietoja

Tuoteseloste (INCI): Rosa moschata seed oil*, Tocopheryl acetate.
*from organic agriculture

Asiakkaidemme antamat arvostelut

kirjoitettu arvostelu kielellä suomi tuotteesta Bioearth Bioprotettiva luomuvilliruusuöljy

6 kirjoitettua arvostelua muilla kielillä

3,7 yhteensä 5 tähdestä
5 tähteä
3 (33%)
4 tähteä
2 (22%)
3 tähteä
3 (33%)
2 tähteä
0 (0%)
1 tähti
1 (11%)

9 arvostelua

Kielellä suomi ei löydy yhtään kirjoitettua arvostelua, mutta 6 arvostelua löytyy muilla kielillä.