Biopark Cosmetics Damascus Rose Oil (10%), 5 ml

Kukkien kuningattaren puhdas tuoksu

15,49 €

(3.098,00 € / l, sis. 24% alv. - plus toimituskulut)

sisältö: 5 ml

Vielä 5 kpl varastossa

Toimitus keskiviikkona, 24. heinäkuuta mennessä, jos tilaat viimeistään torstaina kello 00:00

Ilmainen lähetys maahan Suomi alkaen 79,90 €.
Lisätietoja lähetyksestä ja toimituksesta

Ominaisuudet ja edut

  • Voimakas rauhoittava vaikutus
  • Mielialaa kohottava vaikutus
  • Ihanteellinen herkän ja ikääntyvän ihon hoitoon

Tuotenro.: BPC-BIOP084, Sisältö: 5 ml, EAN: 3830066650430

Kuvaus tuotteesta

Käyttö: Bioparkin eteerinen ruusuöljy tulee Intiasta ja sopii ilman raikastamiseen sumuttimessa.

Se saadaan ruusun terälehdistä höyrytislaamalla. Ruusuöljy on yksi maailman kalleimmista öljyistä, koska sen valmistukseen tarvitaan niin paljon ruusun terälehtiä. Siksi tämä öljy laimennetaan jojobaöljyllä, mikä ei heikennä sen laatua, tuoksua tai ominaisuuksia. Aromaterapiassa tällä öljyllä on poikkeuksellisia rauhoittavia ja mielialaa parantavia ja tasapainottavia ominaisuuksia.
Ihonhoidossa eteerisellä ruusuöljyllä on positiivisia vaikutuksia kaikille ihotyypeille ja se sopii erityisen hyvin herkän, kuivan ja ikääntyvän ihon hoitoon. Se kiinteyttää ihoa ja sillä on supistava vaikutus, minkä vuoksi sitä käytetään myös suonenhoitotuotteissa.

Sopii hyvin yhteen: bergamotin, kamomillan, salvian, geraniumin, jasmiinin, laventelin, sitruunan, mandariinin, nerolin, patsuliin, petitgrainin, santelipuun, ylang ylangin, setripuun, suitsukkeen, sitruunaruohon ja vetiverin kanssa.

Mielenkiintoisia faktoja: Ruusu tunnetaan myös "kukkien kuningattarena" ja sitä viljellään monissa maissa ympäri maailmaa. Sitä käytetään usein hajuvesien valmistukseen, ja sitä pidetään rakkauden, lempeyden ja naisellisen kauneuden merkkinä. Rosa Centifolia kasvaa pensasmaisesti jopa 1,5 m korkeaksi ja muodostaa vaaleanpunaisia, tuoksuvia kukkia, joissa on paljon lehtiä. Ruusuja on noin 250 lajiketta ja yli 10 000 erilaista hybridiä. Vain kolmea niistä käytetään yleisesti öljyn talteenottoon.

Tuoteluokat: Eteeriset öljyt, Huonetuoksut
Merkki: Biopark Cosmetics
Tuoteseloste (INCI)
  • Rosa Damascena
  • Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil
Turvallisuus- ja vaaralausekkeet

Huomiosana: Varoitus

Turvallisuuslausekkeet:

  • P305+P351+P338 - JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista.
  • P333+P313 - Jos ilmenee ihoärsytystä tai ihottumaa: Hakeudu lääkäriin.
  • P302+P352 - Ihokosketus: Pese runsaalla vedellä.
  • P102 - Säilytä lasten ulottumattomissa.
  • P233 - Säilytä tiiviisti suljettuna.
  • P262 - Varo kemikaalin joutumista silmiin, iholle tai vaatteisiin.
  • P501 - Hävitä sisältö/pakkaus viemällä se kunnalliseen vaarallisen jätteen keräyspisteeseen.

Vaaralausekkeet:

  • H315 - Ärsyttää ihoa.
  • H317 - Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion.
  • H319 - Ärsyttää voimakkaasti silmiä.
  • Epäillään aiheuttavan perimävaurioita.
  • Epäillään aiheuttavan syöpää (mainitaan altistumisreitti, jos on kiistatta osoitettu, että vaara ei voi aiheutua muiden altistumisreittien kautta).
Käyttöohjeet

Asiakkaidemme antamat arvostelut

1 kirjoitettu arvostelu kielellä suomi tuotteesta Biopark Cosmetics Damascus Rose Oil (10%)

10 kirjoitettua arvostelua muilla kielillä

4,6 yhteensä 5 tähdestä
5 tähteä
23 (76%)
4 tähteä
4 (13%)
3 tähteä
2 (6%)
2 tähteä
1 (3%)
1 tähti
0 (0%)

30 arvostelua
1 kirjoitettu arvostelu kielellä suomi
10 kirjoitettua arvostelua muilla kielillä

Samankaltaiset tuotteet:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Asiakkaat, jotka ostivat tuotteen "Damascus Rose Oil (10%)", ostivat myös:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder