Biopark Cosmetics luonnonkosmetiikkaa

Luonnollisia ihonhoitotuotteita, eteerisiä öljyjä & korkealaatuisia raaka-aineita

Slovenialainen Biopark Cosmetics tarjoaa puhtainta ja korkealaatuisinta luonnonkosmetiikkaa - huolella valmistettu ja pakattu!

Tee ostoksia kategorioiden avulla.

Marken / Biopark Cosmetics

Biopark Cosmetics: 145 tuotetta

Suodattimet

Kaikki hinnat sis. alv.

Biopark on yritys, joka valmistaa ja myy luonnonkosmetiikkaa. Kuitenkin yrityksen perustajat näkevät työnsä suuremmassa yhteydessä ja haluavat tukea ihmisä löytämään luonnollinen ja korkealaatuinen elämäntyyli. Heidän oma rakkaus ja intohimo luontoon näkyy yrityksen filosofiassa.

Bioparkin korkein tavoite on tarjota luonnollinen ja terveellinen vaihtoehto tavalliselle kosmetiikalle. Luonto tarjoaa kaiken terveyttä ja hyvää oloa varten.

Biopark Cosmetics tarjoaa suuren valikoiman perusöljyjä, eteerisiä öljyjä, hydrolaatteja, kasvi- ja mineraalijauheita, sekä muita kasviperäisiä tuotteita.

Tuotteet valmistetaan täysin eläinkokeettomasti, vastaten EU:n sääntöjä, ja ne erottuvat hyvän hinta-laatu-suhteen ansiosta. Bioparkin filosofian mukaan terveellisten ja luonnollisten tuotteiden ei tulisi olla kalliita, vaan kaikkien ulottuvilla.
Siksi firma ei käytä välikäsiä, suunnittelee etiketit itse, ja pullottaa tuotteet itse käsityönä. Lisäksi Biopark käyttää vain luomusertifioituja raaka-aineita, ja kaikki tuotteet ovat luomusertifioituja.

Bioparkin tuotteet ovat 100 %:sti

  • luonnollisia
  • ilman SLS- & SLES-yhdisteitä
  • ilman parabeeneja ja muita haitallisia aineita
  • eläinkokeettomia
  • sertifioitua luonnon- tai luomukosmetiikkaa