Fangocur Lääkitsevä mineraalisaippua

Hellävarainen puhdistus ongelmaiholle - kasvoille ja vartalolle

LoppuunmyytyMyymälämme ei enää myy tätä tuotetta.

Vastaavia tuotteita:

Savon du Midi Miesten sheavoisaippua
TEA Natura Aleppo-saippua, 16% laakerinlehtiöljyä
Najel Aleppo-saippua Amber & Oud
Kuvaus tuotteesta

Kehitetty erityisesti kasvojen ja vartalon puhdistukseen (aamuin illoin), atooppiselle iholle ja psoriasiksesta ja ekseemoista kärsiville.

Tämä fangocurin lääkitsevä mineraalisaippua puhdistaa ihon perusteellisesti ja hellävaraisesti, ja sillä on tulehduksia lievittävä ja kosteutta säätelevä vaikutus. Se tukee näin ihanteellisesti lääkitsevän mineraalinaamion vaikutusta atooppisen ihon, psoriasiksen ja ekseemojen hoidossa.

Saippuan toimintaperiaate: iho puhdistuu perusteellisesti ja hellävaraisesti, ja vapautuu aineenvaihdunnan kuona-aineiden kertymistä. Alkaalisen vaikutuksensa ansiosta ihon sarveiskerros paisuu, ja tämä vaikutus pysyy n. 2-3 tuntia. Tänä aikana iho elvyttää vesi-lipidi-kerroksensa, joka suojaa sitä kuivumiselta. Näin iho ei kuivu puhdistuksen jälkeen. Ainesosat (rikki ja mineraalit) ehkäisevät tulehduksia. Käytä aamuin illoin (illalla ennen lääkinnällistä mineraalinaamiota). Tärkeää: lääkinnällinen mineraalisaippua on ihanteellinen täydennys fangocurin lääkinnälliseen mineraalinaamioon, joka osoittaa mitä parhaimpia parantavia tuloksia atooppisen ihon, psoriasiksen ja ekseemojen hoidossa.

Saippua riittää päivittäin käytettynä koko vartalolle n. 1 kuukaudeksi (vielä riittoisampi, jos tuotetta käytetään vain yksittäisille ihoalueille). Erittäin suositeltava myös päivittäiseen hiustenpesuun.

Merkki: Fangocur
Lisätietoja

Ainesosat: puhdas Fango-savi, oliiviöljy ja kookosrasva (luomulaatuinen), sekä erityiset, luonnonpuhtaat, antiallergiset öljyuutteet. Puhdas luonnontuote, ei sisällä synteettisiä ainesosia, ilman eläinkokeita ja ilman kemiallisia säilöntäaineita.

Tietoa fangocurista

Asiakkaidemme antamat arvostelut

kirjoitettu arvostelu kielellä suomi tuotteesta Fangocur Lääkitsevä mineraalisaippua

3 kirjoitettua arvostelua muilla kielillä

3,5 yhteensä 5 tähdestä
5 tähteä
2 (33%)
4 tähteä
1 (16%)
3 tähteä
1 (16%)
2 tähteä
2 (33%)
1 tähti
0 (0%)

6 arvostelua

Kielellä suomi ei löydy yhtään kirjoitettua arvostelua, mutta 3 arvostelua löytyy muilla kielillä.