Fleurance nature luonnon- ja luomukosmetiikkaa

Laadukkaat ranskalaiset hoitotuotteet koko perheelle

Fleurance nature on aina ollut vakuuttunut siitä, että luomutuotteet ovat hyviä terveydelle ja ympäristölle. Siksi heille on tärkeää, että nämä ovat mahdollisimman laajan yleisön saatavilla.

Tee ostoksia kategorioiden avulla.

Marken / Fleurance nature

Fleurance nature: 137 tuotetta

Suodattimet

Kaikki hinnat sis. alv.

Fleurance nature perustettiin vuonna 1972 samannimiseen kaupunkiin Gersin maakunnassa, Lounais-Ranskan sydämessä. Alusta alkaen tiedettiin, että ruokavalion, terveyden, hyvinvoinnin ja kauneuden välillä oli vahva yhteys. Yhtiön tavoitteena oli tuottaa terveellisiä, luonnollisia tuotteita rehellisen, luonnollisen maatalouden kautta. Laajentamisen ja modernisoinnin jälkeen Fleurance on markkinajohtaja Ranskassa ja pysyy uskollisena juurilleen: parhaiden luonnollisten vaikuttavien aineiden valinta tasapainon ja hyvinvoinnin ylläpitämiseksi jokapäiväisessä elämässä.

Vuosikymmenien ajan tuotemerkki on kehittänyt tärkeää tietotaitoa kasvien, luonnollisten ainesosien ja luonnontuotteiden valmistuksen alalla. Tutkimusosasto käsittelee omia tieteellisiä aineistojaan ja tehokkuustutkimuksia. Lisäksi kaikki tuotteet valmistetaan ja tarkastetaan parhaiden käytäntöjen mukaisesti. Fleurance takaa erien optimaalisen turvallisuuden ja jäljitettävyyden viljelystä lopputuotteeseen. Ainoastaan parhaita raaka-aineita käytetään niiden tehokkaiden luonnollisten ainesosien uuttamiseen. Kasveista saatu kokemus yhdistetään perinteiseen osaamiseen ja tieteelliseen asiantuntemukseen parhaiden vaikuttavien aineiden valitsemiseksi ja annostelemiseksi.
Lisäksi tuotteet on sertifioitu tiukimpien kriteerien mukaan ja niitä valvotaan säännöllisesti tarkasti. Kaikki Fleurance-luonnontuotteet valmistetaan ja valvotaan Ranskassa tai yhteistyölaboratorioissa Saksassa, Belgiassa ja Italiassa.

Ekologisuus on myös erittäin tärkeää Fleurance naturelle. Siksi on huolehdittava siitä, että ympäristövaikutukset pidetään mahdollisimman vähäisinä tuotannossa, pakkauksissa, logistiikassa jne. Yhtiö on myös mukana sosiaalisissa kysymyksissä ja tukee sydäntä lähellä olevia hankkeita, erityisesti kestävän kehityksen malliin perustuvaa juomavesiprojektia "1001 Fontaines pour demain" ja "Les jardins de Cocagne" -yhdistystä ja edistää paikallista luomuviljelyä ammatillisen integraation yhteydessä.