FORREST & LOVEn perinteiset ayurvediset tuotteet

Kupariastiat laadukkaalla, tyylikkäällä muotoilulla

"Kestävä eleganssi suurella kunnioituksella ja rakkaudella luontoa kohtaan" - tällä filosofialla intialaiset Shamika Dhuri & Rohit Tattu perustavat pienen, itsenäisen ja perheyrityksensä FORREST & LOVE. Slow fashion ja zero waste -brändi on omistautunut muodikkaille, käsintehdyille ayurvedisille kuparituotteille.

Marken / FORREST & LOVE

FORREST & LOVE: 8 tuotetta

Suodattimet

Kaikki hinnat sis. alv.

FORREST & LOVE syntyi onnellisesta sattumasta: Shamika sai äidiltään myötäjäisenä intialaisen kuparikannun, jota hän innokkaasti esitteli työtovereilleen, ystävilleen ja myöhemmälle perustajkumppanilleen Rohitille. Hän tunnisti heti hyvän liikeidean mahdollisuudet ja luottamuksellinen yhteistyö näiden kahden välillä alkoi. Yhdessä he ajavat ajatusta ayurvedisten periaatteiden mukaisista elämäntapatuotteista, jotka on valmistettu perinteisesti käsityönä ja ovat taloudellisesti, resursseja säästävästi ja reilusti tuotettuja.

Tällä asenteella innovatiivinen brändi FORREST & LOVE , jolla on jatkuva startup-luonne, on aina työssään rakkaudella, ilolla ja tietoisella mielellä ja tuo siten lähes unohdetun käsityötaiteen takaisin nykyhetkeen.