HILLINGER COSMETICS - luonnonkosmetiikka

Ylellistä luomukosmetiikkaa viinirypäleiden parhaista ainesosista

HILLINGER COSMETICS tarkoittaa korkealaatuista luonnonkosmetiikkaa, joka sisältää luomuviinirypäleiden aktiivisia ainesosia - kaikin puolin vaikuttavaa hoitoa.

Marken / HILLINGER COSMETICS

HILLINGER COSMETICS: 8 tuotetta

Suodattimet

Kaikki hinnat sis. alv.

Luomuviininvalmistajalle ja tuotemerkin pomolle Leo Hillingerille viinirypäleet ovat ainutlaatuisten aktiivisten ainesosiensa vuoksi poikkeuksetta kaikkien hänen toimintojensa keskipiste. Kosmetiikkasarja luotiin yhdessä tunnettujen itävaltalaisten luonnonkosmetiikan asiantuntijoiden kanssa, ja se täyttää korkeat standardit tehokkuuden, laadun ja kestävyyden suhteen.

HILLINGER COSMETICSissä luomurypäleiden aktiiviset ainesosat yhdistetään uusimpaan luomukosmeettiseen tutkimukseen: Tätä varten tarkoitettujen viinirypäleiden annetaan kypsyä auringossa ja niissä on runsaasti arvokkaita antioksidantteja, jotka ovat välttämättömiä tehokkaalle ikääntymisen estolle. Kaksi kosmetiikkaan käytettävää perusainesosaa ovat luomurypäleistä saatu vesi ja siemenöljy, jotka antavat kaikille koostumuksille ravitsevan ja suojaavan vaikutuksen.

HILLINGER COSMETICS -yrityksen luomurypäleensiemenöljy vakuuttaa vähintään 75-prosenttisen linolihapon, fenolien, E-vitamiinin, OPC: n (oligomeeriset proantosyanidiinit) ja resveratrolin pitoisuuden ansiosta ja tarjoaa siten uudistavan, vahvan antioksidanttivaikutuksen. Yhdessä valittujen aktiivisten ainesosien kanssa kukin yksittäinen hoitotuote tarjoaa puhdasta voimaa ja energiaa iholle. Luonnolliset koostumukset imartelevat sekä naisia että miehiä ja ovat 100% vegaanisia.

HILLINGER COSMETICS -tuotteet ovat:

  • NaTrue & luomusertifioitu
  • vegaanisia ja eläinkokeettomia
  • PETA & Vegan Society -sertifikaatilla
  • valmistettu Itävallassa
  • pakkauksissa, jotka on valmistettu kierrätettävästä pahvista ja mineraaliöljytöntä painoväriä