Kaktusviikuna

Tämä harvinainen öljy on peräisin viikunakaktuksen pienistä siemenistä. Kasvia viljellään pääosin Meksikossa. Kaktusviikunansiemenöljyllä on uudistava ja kosteutta säilyttävä vaikutus, ja se on ihanteellinen hoito kuivalle iholle, jonka omat suojatoiminnot ovat heikentyneet. 

vrt. Heike Käser 2010, "Naturkosmetische Rohstoffe", Linz, Verlag Freya, 3. painos 2012


Tuotteet, joissa on Kaktusviikuna.