Ympäristöystävällinen suuhygienia

Ympäristöystävällinen suuhygienia

Vaihtoehto kertakäyttöisille hammasharjoille.

Pieni hammasharja – iso askel ympäristön kannalta

Koska arviolta 3,5 miljardia muovista hammasharjaa heitetään pois joka vuosi maailmanlaajuisesti, vaikuttaa enemmän kuin tarkoituksenmukaiselta etsiä ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja. Mutta onko tätä olemassa? Ja miten ne voidaan löytää? Nämä ovat kysymyksiä, joita esität itsellesi aloittelijana kertakäyttömuovin välttämisessä ja jotka voivat olla aluksi este. Yllättäen markkinoilla on monia vaihtoehtoja, joita voit kokeilla. Kun kohtaat haasteen, päivittäisestä tottumuksesta tulee nopeasti pysyvä muutos, joka on hyväksi sinulle ja ympäristölle.

Mikä on vaihtoehto? Tämä on ympäristöystävällinen hammasharja.

Australialainen tuotemerkki Natural Family CO. tarjoaa hammasharjoja, joiden kahvat ja pakkaukset on valmistettu ei-GMO-maissitärkkelyksestä ja ovat siksi 100 % biohajoavia. Ekologisesti kasvatettu maissi on käytetyn maissitärkkelyksen perusta, joka tarjoaa lukuisia etuja: se tulee uusiutuvasta lähteestä, ei sisällä myrkyllisiä aineita, on kompostoitava ja jättää tuotannon aikana pienen ekologisen jalanjäljen.
Maissitärkkelyksen käsittely tuottaa polymaitohappoa (PLA), joka antaa sille muovin kaltaisen koostumuksen, mutta ei sisällä haitallisia aineita. Tärkkelys on raaka-aineena samanlainen kuin maissijauho, mutta sen tärkein etu on se, että se uutetaan jyvän sisältä ja sakeutuu enemmän kuin täysjyväviljasta valmistettu jauho.

Vain kymmenen viikon kompostissa olon jälkeen maissitärkkelyskahvat alkavat hajota ja noin 12 kuukauden kuluttua ne saavat kalkkimaisen koostumuksen, joka on helppo hajottaa. Se on erittäin lyhyt aika verrattuna yli 400 vuoteen kaatopaikalla.

Hammasharjojen harjakset on valmistettu pehmeästä, BPA-vapaasta ja kierrätettävästä nailonista. Tämä tekee harjoista hellävaraisia, mutta kuitenkin riittävän kestäviä kestämään toistuvia harjauksia, joita elämä heille heittää. Lisäksi harjakset ovat kapenevia, jotta myös hampaiden väliset tilat voidaan puhdistaa hyvin.

Panos tietoisuuden lisäämiseen

Koska on erittäin tärkeää lisätä tietoisuutta muoviongelmasta, Natural Family CO. ja sen sisarbrändi JACK N' JILL ovat asettaneet tavoitteekseen tukea organisaatiota 1 %for the Planet ja lahjoittaa 1 % myyntituloista tähän tarkoitukseen.

1% for the Planet on kansainvälinen järjestö, jonka jäsenet lahjoittavat vähintään 1% vuosiliikevaihdostaan ympäristötarkoituksiin. Sen tehtävänä on "rakentaa, tukea ja aktivoida terveen planeetan hyväksi taloudellisesti sitoutuneiden yritysten liittouma".

Natural Family CO:n perustaja. , Rachel Bernhaut ilmaisee asian näin: " Natural Family CO :n tavoitteena on lisätä tietoisuutta muovittomista tuotteista ja vastineeksi tukea ympäristöaloitteita lahjoituksillamme."

Täältä löydät kaikki Natural Family CO:n tuotteet.