Vehnänalkioöljy

Vehnä on yksi vanhimmista viljelykasveistta ihmiskunnan historiassa. Alunperin Persiasta lähtöisin oleva vilja on levinnyt jo ympäri maailman. Vehnaänalkioöljy sisältää heti tyrnimarjaöljyn jälkeen suurimman pitoisuuden tokoferoleja (E-vitamiini). Nämä antavat öljylle vahvan antioksidanttisen vaikutuksen. Näin ollen vehnänalkioöljy hoitaa ihanteellisesti ikääntyvää, vaurioitunutta, velttoa, huonosta verenkierrosta kärsivää ihoa. Vehnänalkio vahvistaa ihon luonnollista suojamekanismia ja näin ollen iho ei luovuta liikaa kosteutta. Verenkiertoa- ja joustavuutta parantavien ominaisuuksien lisäksi vehnänalkioöljy hoitaa ihnateellisesti naisten ihoa ja välilihaa raskausaikana. Ikääntyvälle iholle vehnänalkioöljy tarjoaa mitä parhainta hoitoa öiseen aikaan, öljy rauhoittaa ja uudistaa herkkää ja vaurioitunutta ihoa ja allergisista ihoreaktioista kärsivää ihoa. Tämä monipuolinen öljy tunkeutuu syvälle ihoon, mutta vain hitaasti ja siksi se myäs kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Öljy muodostaa suojakalvon iholle, joka estää sitä kuivumasta.  
Vehnänalkioöljy hoitaa erinomaisesti eri ihotyyppien ihoa ja kuivia hiuksia sekä hilseilevää päänahkaa.

Kosmeettiset ominaisuudet:

  • Hoitaa tehokkaasti, sisältää erityisesti E-vitamiinia
  • Erittäin antioksidanttinen ja ihoa kiinteyttävä, ihanteellinen ikäänytvälle ja kuivalle iholle 
  • rauhoittava, estää tulehduksia, sopii vaurioituneen ihon hoitoon ja allergisten ihoreaktioiden hoitoon 
  • Tekee ihosta joustavan ja parantaa verenkiertoa, hoitaa ihoa ja välilihaa raskauden aikana 
  • Kosteuttaa, ei jätä iholle rasvaista kalvoa
  • Imeytyy nopeasti
  • Hoitaa ihanteellisesti kuivia hiuksia ja hilseilevää päänahkaa

katso Heike Käser 2010 "Naturkosmetische Rohstoffe", Linz, Kustantaja Freya, 3. painos 2012


Tuotteet, joissa on Vehnänalkioöljy: