JCH Respect tarvikkeet

Ekologiset hoitotarvikkeet ympäristöystävällisissä pakkauksissa

Ranskalainen JCH Respect tarjoaa ekologisia tarvikkeita henkilökohtaiseen hygieniaan ja vartalonhoitoon ympäristöystävällisissä pakkauksissa. Kaikki tuotteet on valmistettu laadukkaista materiaaleista, joita voidaan käyttää uudelleen ja kierrätää käytön jälkeen.

Tee ostoksia kategorioiden avulla.

JCH Respect: 43 tuotetta

Suodattimet

Kaikki hinnat sis. alv.

JCH Respect käyttää vain biohajoavia pakkauksia, jotka on painettu ympäristöystävällisillä musteilla. Aina kun kalvoja tarvitaan, ne valmistetaan biohajoavasta PLA: sta - polymaitohaposta -, jota saadaan maissitärkkelyksestä.

Biohajoavuuteen vaikuttavat monet olosuhteet, kuten lämpötila, kosteus ja hapetus, ja se voi tapahtua mikro-organismien, sienten tai bakteerien avulla. PLA:lla voi olla eripituisia aikoja kompostoinnissa:

  • Teollinen kompostointi - 47 päivää
  • Kotitalouskomposti - 2 kuukautta
  • Kompostointi luonnossa - 4 vuotta
  • Toimistossa - ei koskaan

JCH Respect on valinnut materiaalit huolellisesti varmistaakseen erityisen pitkän käyttöiän ja voidakseen tarjota hyvän vaihtoehdon kertakäyttötuotteille. Lisäksi toimittajille ja yhteistyökumppaneille tehdään myös tarkastus, jotta voidaan varmistaa, että ne täyttävät kaikki vaadittavat sosiaaliset normit ja kriteerit. Luottamus niihin ja asiakkaisiin on horjumaton perusta.