kivvi Organic Cosmetics

kivvi Organic Cosmetics

Kivvin luonnonkosmetiikka

Rakkaudella käsintehtyä luonnonkosmetiikkaa, joka sisältää monipuolista kiiviuutetta ja arvokkaita baltialaisia marjoja - tämä tekee kivvi Organic Cosmeticsin tuotteista ainutlaatuisia.

Kategoriat:

Kivvi: 27 tuotetta

Suodattimet

Kaikki hinnat sis. alv.

kivvi Organic Cosmetics on pieni latvialainen yritys, joka valmistaa hyvin monipuolista luonnonkosmetiikkaa käsityönä. Jokainen tuote sisältää ainutlaatuista kiivinsiemenöljyä, jonka edut ihonhoidossa ovat valtavat, sekä arvokkaita balttialaisia kasviainesosia.

Marjat sisältävät luonnon tiivistettyä voimaa. Niiden aktiiviaineet hydynnetään kivvin tuotannossa kauneudenhoitoon, ja siksi ei olekaan ihme, että tuotteet ovat erittäin monipuolisia, ja yksi ainoa voide yhdistää eri etuja, ja voi tyydyttää monia ihon tarpeita samanaikaisesti.

kivvin tuotteisiin käytetään sertifioituja luomuainesosia ja raaka-aineita biodynaamisesta viljelystä, ja ne yhdistellään yksilöllisesti ottaen huomioon eri ihotyypit ja ihon tarpeet. Pääainesosa on kiivinsiementen öljy, joka tukee muun muassa solujen uusiutumista ja jolla on antioksidatiivisia ja kosteuttavia ja ikääntymistä hidastavia ominaisuuksia. Tämän arvokkaan öljyn ansiosta kivvi-voiteilla on yhdessä toisten ainesosien kanssa monipuolinen synerginen vaikutus - iho saa ravinteita, kosteutta ja rauhoittuu. Lisäksi tuotteilla on tulehduksia lievittävä vaikutus, ne auttavat pitämään ihon kosteustasapainon normaalina, torjuvat ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä ja stimuloivat solujen uusiutumista.  

kivville on myös tärkeää rakkauden ajatus - tuotteet sekoitetaan käsin ja ne valmistetaan vain pienissä erissä, jotta tuotteiden tuoreus ja korkea laatu pystytään takaamaan. Ne myös valmistetaan rakkaudella. Jokaisen tuotteen tulisi henkiä tätä huolellisuuden ajatusta, ja jokainen voide on enemmän kuin vain hoitoa: sen on tarkoitus tuoda myös rauhaa, sopusointua ja hyvää oloa. 

Monet kivvi-tehtaan tuotteet ovat lisäksi ECOCERT-sertifioituja.

Tässä kivvi-tuotteiden edut yhdellä silmäyksellä:

  • ainesosat ovat peräisin kontrolloidusta luomu- ja biodynaamisesta viljelystä
  • monipuolisuus
  • sisältävät kiivinsiemenöljyä ja arvokkaita marjoja
  • alkoholiton kasvojenhoito
  • valmistettu vegaanisesti & eläinkokeettomasti
  • käsityötä
  • luonnolliset ja miedosti säilötyt tuotteet
  • ilman keinotekoisia hajusteita, väri- tai säilöntäaineita
  • ilman ureaa, silikoneja, mineraaliöljyä & sen johdannaisia
  • tuotteet eivät sisällä PABA-, EDTA- tai PEG-yhdisteitä, parabeeneja, sulfaatteja tai ftalaatteja