Luvos Anti-Aging jauhenaamio

Elinvoimaisuutta aikuiselle iholle

LoppuunmyytyMyymälämme ei enää myy tätä tuotetta.

Vastaavia tuotteita:

Luvos Hydro kermanaamio
Luvos Anti-Aging kermanaamio
Luvos Kuoriva naamio
Kuvaus tuotteesta

Luvoksen Anti-aging-naamio tarjoaa kokonaisvaltaista hoitoa ja suojaa aikuiselle iholle. Naamion sisältämät lupiinin ja vehnänalkion bioaktiiviset ainesosat pitävät yllä ihon elastisuutta ja suojaavat ihoa haitallisislta ympäristövaikutuksilta ja stressiltä. Lisäksi naamio vahvistaa ihon omaa suojamekanismia, soluja ja DNA:ta. Naamio ehkäisee myös ihoärsytyksiä ja tukee ihon sidekudosta.
Naamion sisältämä parantava savi sitoo, sen sisältämien mineraalien ja hivenaineiden ansiosta, haitallisia aineita, stimuloi mikroverenkiertoa ja tehostaa aktiivisten aineososien imeytymistä. Iho kiinteytyy, siitä tulee tasainen ja elpynyt.

Käyttö: Valmista maski vasta juuri ennen käyttöä. Sekoita 1,5 tl jauhetta ja 1 tl vettä, naamion koostumuksen tulee olla kermainen. Levitä naamio puhdistetulle iholle, kasvoille, kalualle ja dekolteelle. Vältä herkkää suun ja silmän ympärysihoa. Anna naamion vaikuttaa noin 10-15 minuuttia. Poista naamio haalealla vedellä tai kostealla pyyhkeellä.

Vinkki: Levitä kasvoille naamion jälkeen Luvos kasvonestettä.

  • suojaa ja rauhoittaa
  • stimuloi solujen uusiutumista
  • sitoo epäpuhtauksia
  • vahvistaa ihon elastisuutta
  • vahvistaa ihon omaa suojamekanismia
  • aktivoi ihon mikroverenkiertoa
  • silottaa ja kiinteyttää
  • vegaaninen
Merkki: Luvos
Lisätietoja

Tuoteseloste (INCI): Loess, Kaolin, Talc, Squalane, Triticum Vulgare Germ Oil Unsaponifiables, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Lupinus Albus Seed Oil, Dipotassium Glycyrrhizate, Tartaric Acid, Salicylic Acid, Sucrose Palmitate, Sucrose, Glyceryl Stearate Citrate, Glyceryl Stearate, Mannan, Xanthan Gum, Parfum (Natural Essential Oils), Citronellol**, Linalool**, CI 77491 (Iron Oxides).
* certified organic
** from natural essential oils

Tietoa Luvos-kasvonaamioista
Lisätarvikkeet

kirjoitettu arvostelu kielellä suomi tuotteesta Luvos Anti-Aging jauhenaamio