Mellis Silva Arctica Camelina hierontaöljy

Rentouttava, ihoa hoitava hyvinvointikokemus

LoppuunmyytyValmistus on lopetettu.

Vastaavia tuotteita:

Weleda Hoitoöljy odottaville äideille
Weleda Arnikki-hierontaöljy
Weleda Rentouttava laventeliöljy
Kuvaus tuotteesta

Valmistettu puhtaista, laadukkaista suomalaisista kasviöljyistä ja puhtaasta suomalaisesta rapsiöljystä joita täydentävät kukinnoista valmistetut uutteet ja kasviuutteet. Kasviöljyt eivät tuki ihohuoksia vaan antavat ihon hengittää. Camelinaöljyä on käytetty hierontaöljynä jo antiikin Roomassa. Nykytutkimusten mukaan camelinaöljy sisältää 80-kertaisen määrän enemmän omega-3-rasvahappoja kuin oliiviöljy. Tämän hierontaöljyn tekee täydelliseksi lihaksia rentouttavat kataja- ja väinönputkiöljyt. Siankärsämöstä ja mesiangervosta valmistetut uutteet elvyttävät ja virkistävät, mehiläsivaha tekee ihosta elastisen.

PPuhdas suomalainen luonto tarjoaa runsaasti ainutlaatuisia raaka-aineita Mellis-ihonhoitotuotteille. Marjoja, yrttejä, turvetta ja valkoturvetta täydennetään koivumahlalla. Täydellinen eliksiiri iholle - sisältää runsaasti hedelmähappoja, mineraaleja ja vitamiineja.
Mellis-tuotteiden raaka-aineet ovat huolellisesti valittuja: jokaiseen ihonhoitotuotteeseen käytetään tiettyjä marjoja ja yrttejä. Hoidon vaikutusta täydentävät kosteuttava ja ihoa ravitseva hunaja, rentouttava turve sekä laadukkaat suomalaiset kasviöljyt.

Käyttö: Soveltuu erinomaisesti kaikenlaiseen hierontaan, jopa kasvohierontaan. Hierontaöljy imeytyy ihoon hyvin. Hierontaöljy toimii loistavasti myös kuumakivihieronnassa.

Mellis -tuotteita ei ole testattu eläinkokein ja ne eivät sisällä:

  • Mineraaliöljyjä
  • Petrokemiallisia ainesosia
  • Sulfaatteja
  • Parabeeneja
  • Synteettisiä väriaineita ja hajusteita
Tuoteluokat: Ihonhoitoöljyt
Ihotyyppi: Kaikille ihotyypeille
Merkki: Mellis
Sertifikaatit: NaTrue
Lisätietoja

Tuoteseloste (INCI): Camelina Oil, Rape Seed Oil And Juniperus Officinalis, Angelica Archangelica, Achillea Millefolium, Filipendula Ulmaria, Beeswax, Rosmarinus Officinalis, Frangaria Ananassa Extract, Mentha Piparescens, Tocopherol.

Silva Arctica -sarja
Lisätarvikkeet

kirjoitettu arvostelu kielellä suomi tuotteesta Mellis Silva Arctica Camelina hierontaöljy