ODYSKINin luonnolliset aurinkosuojat

Laadukkaat mineraaliaurinkosuojat ja after-sun-hoidot Belgiasta

ODYSKIN: 3 tuotetta

Suodattimet

Kaikki hinnat sis. alv.

Puhtaan ja vihreän tulee olla valtavirtaa: ODYSKIN-brändin korkealaatuiset aurinkotuotteet ovat luonnollisia, luomuainesosien pohjalta valmistettuja, vegaanisia ja ympäristöystävällisiä. Mutta ei vain aurinkosuoja ole puhdasta, vaan myös pakkaus.

Pieni belgialainen merkki ODYSKIN edustaa todellisesti puhdasta aurinkovoidetta. Yhtiö uskoo, ettei voi olla mitään syytä, miksi ympäristöystävälliset tuotteet olisivat vähemmän nautittavia tai tehokkaita kuin perinteiset tuotteet.

ODYSKIN aurinkosuoja perustuu vankkaan tieteelliseen tietoon. Tuotteet valmistetaan yksinomaan mineraalisuodattimilla ja luonnollisilla ainesosilla, ovat erityisen hoitavia ja myös lähes muovittomia... Kaikki tuotteet kehitetään pienissä erissä ja ovat käsintehtyjä. Lisäksi brändi on sitoutunut tarjoamaan kuluttajille täydellisen läpinäkyvyyden ainesosien ja pakkausten alkuperästä.

Pakkaus on suunniteltu siten, että kaikki on kierrätettävää ja muovia vältetään mahdollisimman paljon. Aurinkosuojat toimitetaan alumiiniputkissa, jotka ovat loputtomasti ja helposti kierrätettäviä, kun taas aurinkovoide on muovittomissa lasipurkeissa. Kaikki ulkolaatikot ovat kotikompostoitavia.

ODYSKIN tuotteet ovat:

  • vegaanisia
  • COSMOS Organic -sertifioituja
  • Käytännössä muovittomia - kierrätettävässä/kompostoitavissa pakkauksessa
  • ilman nanoteknologiaa
  • riutta- ja ympäristöystävällisiä
  • valmistettu Ranskassa pienissä erissä