oOlution - korkealaatuinen ranskalainen luonnonkosmetiikka

Vegaaniset unisex -hoitotuotteet, joihin on käytetty yli 150 aktiivista luomuainesosaa

oOlution on kosmetiikkaa, joka sisältää runsaasti ainutlaatuisia kasveja. Se on todella 100% luonnollista, luomulaatuista, vegaanista, valmistettu Ranskassa ja täysin ilman lisäaineita.

oOlution: 32 tuotetta

Suodattimet

Kaikki hinnat sis. alv.

Ranskalainen luonnonkosmetiikkamerkki oOlution syntyi Anne-Marie Gabelican halusta luoda tinkimätöntä kauneutta ja tarjota kaikille ihmisille ihoa ja planeettaa kunnioittavia hoitotuotteita.

Tavoitteena oli luoda omaperäisiä koostumuksia, jotka ovat täysin luonnollisia, ilman vääriä lupauksia, jotka sisältävät runsaasti ainutlaatuisia kasveja, joissa on 20–70 aktiivista ainesosaa tuotetta kohti ja ilman täyteaineita. oOlution yhdistää yli 150 kasvia ihonhoitotuotteisiinsa, jotta kaikille ihotyypeille voidaan antaa juuri ne ravintoaineet, jotka ovat niille todella tärkeitä.

Samaan aikaan kunkin tuotteen ekologiset ja sosiaaliset vaikutukset otetaan huomioon koostumuksista pakkaukseen, joka toteutetaan ekologista suunnittelua koskevan tutkimuksen avulla yhteistyössä tunnettujen insinöörien ja Ecological Transition Agencyn (ADEME) kanssa. . Tämä sitoumus palkittiin jopa Ranskan ympäristöministeriön palkinnolla. Siksi oOlution edustaa tärkeitä asioita: kierrätystä, joustavien ekosysteemien ikuisia kierroksia ja myös loputtomia mahdollisuuksia, koska planeettamme suojelemiseksi on vielä paljon tehtävää. oOlution on syystäkin ylpeä sitoutumisestaan ja syvistä arvoistaan.

oOlution -tuotteet ovat:

  • 100% luonnollisia ja luomulaatuisia
  • vegaanisia
  • ilman palmuöljyä, täyteaineita ja säilöntäaineita
  • tehty Ranskassa