Phitofilos Henna punainen N.2

Luonnollinen kuparinsävy ruskeille hiuksille

6,99 €

(69,90 € / kg, sis. 24% alv. - plus toimituskulut)

sisältö: 100 g

Toimitus tiistaina, 04. lokakuuta mennessä, jos tilaat viimeistään torstaina kello 07:00

Varastossa

Ilmainen lähetys: Suomi alkaen 79,90 €.
Tietoja lähettämisestä ja palautuslähetyksistä

Ominaisuudet ja edut

  • Helppo käyttää
  • Ilman kemiallisia lisäaineita
  • Myös harmaiden peittämiseen
  • Ilman raskasmetalleja
  • Vegaaninen

Tuotenro.: PHIT-8052204370962, Sisältö: 100 g, EAN: 8052204370962

Kuvaus tuotteesta

Puhdas egyptiläinen hennajauhe. Keskivahva värjäysteho. Sopii ruskeille hiuksille. Antaa kuparisen värin.

Phitofilos-hiusvärit antavat väriä luonnollisesti, ja ne saadaan joko yhdestä kasvilajista tai useamman sekoituksesta. Joka tapauksessa ne ovat 100 % luonnollisia. Ne värjäävät, peittävät valkoisia hiuksia ja antavat kiiltoa puuttumatta mitenkään eri luonnollisten ainesosien hapetusprosessiin tai synteesiin. Ne eivät sisällä kemiallisia lisäaineita, natriumpikramaatteja tai raskasmetalleja.

Käyttöaika avaamisen jälkeen (PAO) 12 kuukautta. Pakkauskoko on kätevä, sillä se palvelee eri hiuspituuksia. Jos hiuksesi ovat lyhyet, yksi pussi riittää värjäykseen, ja voit säilyttää toisen seuraavaan käyttökertaan asti. Pitkiin hiuksiin suosittelemme käyttämään molemmat pussit. Lisäksi tuotteiden mukana tulee yksityiskohtaiset käyttöohjeet, jotka sisältävät myös vaikutusajat ja vinkkejä ihanteellisen tuloksen saamiseksi. Hennajauhe ja myös muut värisekoitukset ovat ihanteellisia, jos haluat kauniit hiukset niitä vahingoittamatta. Kaikki Phitofilos-tuotteet ovat 100% luonnollisia ja sertifioituja, ja ne eivät sisällä säilöntäaineita, natriumpikramaatteja tai muita kemiallisia lisäaineita. Luonnolliset hiusvärit ovat todellinen hyvänolon hoito, joka ottaa ympäristön huomioon. Kasvijauheet värjäävät vahingoittamatta hiuksia, ne antavat kiiltoa ja suojaavat luonnollisella tavalla.

Käyttöohje:
Hennan muiden kasvivärien käyttö hiuksiin vaatii tiettyjä prosesseja ihanteellisia tuloksia varten. Kokemus ja näppituntuma ovat tarpeellisia, jotta saat tuotteesta koko hyödyn irti. Totuus on, että hiukset ovat erilaisia ja reagoivat erilailla. Kasviväriaineiden käyttö on oikeaa kasvitaidetta käyttäjän käsissä ja silmissä.

1. Valittu jauhe sekoitetaan kuumaan veteen, mieluiten kulhossa tai lasissa puulusikkaa käyttäen kunnes saadaan tarpeeksi kiinteä tahna, että siihen voidaan sekoittaa jogurttia, etikkaa, sitruunahappoa tai hunajaa (riippuen hiuksista tai mieltymyksistä), kunnes saat aikaan täydellisen koostumuksen ilman paakkuja. Sekoituksen hapattaminen etikalla, sitruunalla tai jogurtilla on oleellista valmistelussa ja käytössä, sillä se takaa värin paremman pidon hiuksissa. Jos haluat käyttää jogurttia, suosittelemme että annat sekoituksen vetäytyä vähintään 6-8 tuntia. Se antaa hiuksille kimmoissaa pehmeyttä ja parantaa värin kestävyyttä.

2. Valmiiksi sekoitettu tahna levitetään pestyihin, vielä kosteisiin hiuksiin aloittaen niskasta. Hiusten täytyy olla puhtaat, sillä likapartikkelit ja tali saavat hiusten pinnalle muodostumaan eristävän ja vedenkestävän kalvon, joka vaikeuttaa värjäävien pigmenttien yhdistymistä hiusten keratiinin kanssa. Tässä on kyse fysikaalis-kemiallisesta tapahtumasta. Keratiini on pääosin negatiivisesti latautunutta (aionista), ja lika ja pöly taas positiivisesti latautunutta (kationista). Vastakkaiset lataukset vetävät toisiaan puoleensa, ja se voidaan purkaa vain puhdistamalla hiukset.

3. Kun olet levittänyt väritahnan tasaisesti hiuksiin, peitä ne huolella tuorekelmulla tai alumiinifoliolla ja anna värin vaikuttaa puolesta tunnista tuntiin. Tätä vaikutusaikaa voi lyhentää käyttämällä kuivaushuppua.

4. Henna (kuten myös kaikki muut kasvivärit) ei tunkeudu hiusten rakenteeseen kemiallisten värien tavoin, vaan jää hiuksen pinnalle hiussuomujen päälle. Tarkalleen ottaen kyse onkin hiuksen vahvistamisesta, jossa hiuksen läpimitta kasvaa hieman, hiukset saavat tuuheutta ja suojaa ulkoisia haittavaikutuksia vastaan. Joka tapauksessa on tärkeää huuhdella hiukset värjäyksen lopuksi huolella tai käyttää erittäin mietoa shampoota, jotta tahna poistuu hiuksista jättämättä jäämiä. Lisäksi on tärkeää käyttää värjäyksen ja pesun aikana käsineitä, jotta iho ei värjäydy ei-toivotusti. Iho sisältää nimittäin myös keratiinia, samaa proteiinia, mitä hiusten rakenteessa on.
Mitä pidempi vaikutusaika on, sitä intensiivisempi tuloksesta tulee, sillä silloin keratiiniin sitoutuu suurempi määrä värimolekyylejä. Joissain tapauksissa voi olla hyödyllistä lisätä värisekoitukseen mustaa teetä. Se ei vaikuta värin voimakkuuteen, mutta voi vahvistaa värin kiiltoa. Vaikutus johtuu teen sisältämästä tanniinista.

Tiesitkö muuten, että ...?

  • Henna-jauhe on ympäristöystävällistä, sillä se ei sisällä haitallisia aineita ja auttaa näin sitä viljeleviä ihmisiä?
  • Hennakasveja viljellään aavikoiden reunalla aavikoitumisen etenemistä ehkäisemään ja jotta paikallinen väestö saa tärkeän tulonlähteen?
Värisävyt: Punainen/ henna
Tuoteluokat: Hiusvärit
Hiustyyppi: Kaikille hiustyypeille
Merkki: Phitofilos
Ominaisuudet: Vegaaninen
Sertifikaatit: Vegan OK

Tuoteseloste (INCI)

  • Lawsonia Inermis (Henna) Leaf Powder [1]
  1. Alkuperämaa Jemen

Tietoa kasvipohjaisista hiusväreistä

Lisätarvikkeet

Kysymykset ja vastaukset tuotteesta Phitofilos Henna punainen N. 2

Saat tuotetta testanneiden asiakkaiden vastaukset

Asiakkaidemme antamat arvostelut

kirjoitettu arvostelu kielellä suomi tuotteesta Phitofilos Henna punainen N. 2

31 kirjoitettua arvostelua muilla kielillä

4,5 yhteensä 5 tähdestä
5 tähteä
28 (65%)
4 tähteä
10 (23%)
3 tähteä
3 (6%)
2 tähteä
1 (2%)
1 tähti
1 (2%)

43 arvostelua

Kielellä suomi ei löydy yhtään kirjoitettua arvostelua, mutta 31 arvostelua löytyy muilla kielillä.


Samankaltaiset tuotteet:

Asiakkaat, jotka ostivat tuotteen "Henna punainen N. 2", ostivat myös: