Phitofilos Värisekoitus konjakki

Luonnollisia sävyjä vaaleille ja vaaleanruskeille hiuksille

8,19 €

(81,90 € / kg, sis. 24% alv. - plus toimituskulut)

sisältö: 100 g

Toimitus tiistaina, 04. lokakuuta mennessä, jos tilaat viimeistään torstaina kello 07:00

Varastossa

Ilmainen lähetys: Suomi alkaen 79,90 €.
Tietoja lähettämisestä ja palautuslähetyksistä

Ominaisuudet ja edut

 • Antaa kiiltoa ja tuuheutta
 • Hoitaa ja suojaa
 • Ilman kemiallisia lisäaineita
 • Ilman raskasmetalleja
 • Vegaaninen

Tuotenro.: PHIT-8052204371020, Sisältö: 100 g, EAN: 8052204371020

Kuvaus tuotteesta

Jauhesekoitus seuraavista ainesosista: henna, värimatara, raparperi ja Senna italica. Sopii vaaleille, korostuksia sisältäville ja vaaleanruskeille hiuksille, joissa on harmaata säilyttämään konjakinsävyn (30-60 minuuttia). Erinomaiset tulokset edellämainituille perusväreille, erityisesti raidoitettuihin hiuksiin. Keski- ja tummanruskeisiin hiuksiin tuote antaa valoheijastuksia ja kullanruskeita häivähdyksiä riippuen vaikutusajasta ja perussävystä (40-90 minuuttia). Tarkkaile aina huolella vaikutusaikaa!

Värjäävien kasvijauheiden käyttö on tunnettu jo antiikin ajoista, ja siinä on kyse hiusten ja kasvien väriaineiden yhteisvaikutuksesta. Tulokset ovat siis todella yksilöllisiä. Erinomaisen tuloksen salaisuus on valmistustavassa ja tasaisessa ja nopeassa levityksessä.
Luonnolliset hiusvärit ovat todellinen hyvänolon hoito, joka ottaa myös ympäristön huomioon. Kasvijauheet värjäävät vaurioittamatta hiuksia, ja ne antavat kiiltoa ja suojaavat hiuksia luonnollisella tavalla.

Huomautus: Vaikutusajat on annettu valmiiksi. Voit pidentää tai lyhentää niitä toisen värjäyskerran jälkeen toivoton tuloksen mukaan ongelmitta.

Phitofilos-hiusvärit antavat väriä luonnollisesti, ja ne saadaan joko yhdestä kasvilajista tai useamman sekoituksesta. Joka tapauksessa ne ovat 100 % luonnollisia. Ne värjäävät, peittävät valkoisia hiuksia ja antavat kiiltoa puuttumatta mitenkään eri luonnollisten ainesosien hapetusprosessiin tai synteesiin. Ne eivät sisällä kemiallisia lisäaineita, natriumpikramaatteja tai raskasmetalleja.

Käyttöaika avaamisen jälkeen (PAO) 12 kuukautta. Lisäksi tuotteiden mukana tulee yksityiskohtaiset käyttöohjeet, jotka sisältävät myös vaikutusajat ja vinkkejä ihanteellisen tuloksen saamiseksi. Hennajauhe ja myös muut värisekoitukset ovat ihanteellisia, jos haluat kauniit hiukset niitä vahingoittamatta. Kaikki Phitofilos-tuotteet ovat 100% luonnollisia ja sertifioituja, ja ne eivät sisällä säilöntäaineita, natriumpikramaatteja tai muita kemiallisia lisäaineita. Luonnolliset hiusvärit ovat todellinen hyvänolon hoito, joka ottaa ympäristön huomioon. Kasvijauheet värjäävät vahingoittamatta hiuksia, ne antavat kiiltoa ja suojaavat luonnollisella tavalla.

Käyttöohje:
Hennan, kuten muidenkin kasvivärien käyttö hiuksiin vaatii tiettyjä prosesseja ihanteellisen tuloksen saamiseksi. Kokemus ja näppituntuma ovat tarpeellisia, jotta saat tuotteesta koko hyödyn irti. Totuus on, että hiukset ovat erilaisia ja reagoivat eri tavalla. Kasviväriaineiden käyttö on oikeaa kasvitaidetta käyttäjän käsissä ja silmissä.

Valittu jauhe sekoitetaan kuumaan veteen, mieluiten kulhossa tai lasissa puulusikkaa käyttäen kunnes saadaan tarpeeksi kiinteä tahna. Tahnaan voidaan sekoittaa jogurttia, etikkaa, sitruunahappoa. Levitä pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin siveltimellä tai käsin. Käytä pakkauksen mukana tulevia käsineitä.

Jotta välttäisit päänahan värjäytymisen, suosittelemme levittämään päänahkaan ennen hiustenvärjäystä ohut kerros öljyä tai voidetta. Kun tahna on levitetty tasaisesti koko hiuksiin juuresta latvoihin, peitä hiukset tuorekelmulla tai alumiinifoliolla ja anna vaikuttaa 30-90 minuuttia toivotun värin voimakkuuden mukaan. Vaikutusajan loputtua huuhtele hiukset huolella vedellä tai pese miedolla shampoolla, kunnes vesi on kirkasta. Sitten voit kuivata hiukset totuttuun tapaan. Ihanteellista tulosta varten tai lyhentääksesi vaikutusaikaa voit käyttää kuivaushuppua tai hiustenkuivaajaa.

Tiesitkö muuten, että ...?

 • Henna-jauhe on ympäristöystävällistä, sillä se ei sisällä haitallisia aineita ja auttaa näin sitä viljeleviä ihmisiä?
 • Hennakasveja viljellään aavikoiden reunalla aavikoitumisen etenemistä ehkäisemään ja jotta paikallinen väestö saa tärkeän tulonlähteen?
Tuoteluokat: Hiusvärit
Hiustyyppi: Kaikille hiustyypeille
Merkki: Phitofilos
Ominaisuudet: Vegaaninen
Sertifikaatit: Vegan OK

Tuoteseloste (INCI)

 • Rubia Tinctorum Root Powder
 • Rheum Ocinale Root Powder
 • Lawsonia Inermis (Henna) Leaf Powder
 • Cassia Obovata Leaf Powder

Tietoa kasvipohjaisista hiusväreistä

Lisätarvikkeet

Kysymykset ja vastaukset tuotteesta Phitofilos Värisekoitus konjakki

Saat tuotetta testanneiden asiakkaiden vastaukset

Asiakkaidemme antamat arvostelut

kirjoitettu arvostelu kielellä suomi tuotteesta Phitofilos Värisekoitus konjakki

22 kirjoitettua arvostelua muilla kielillä

4,1 yhteensä 5 tähdestä
5 tähteä
14 (45%)
4 tähteä
11 (35%)
3 tähteä
1 (3%)
2 tähteä
4 (12%)
1 tähti
1 (3%)

31 arvostelua

Kielellä suomi ei löydy yhtään kirjoitettua arvostelua, mutta 22 arvostelua löytyy muilla kielillä.


Samankaltaiset tuotteet:

Asiakkaat, jotka ostivat tuotteen "Värisekoitus konjakki", ostivat myös: