Provida Organics Azimuth Pour Femme 4 osainen tuoksusetti

Hienovaraisia naisellisia tuoksuja kokeiltavaksi ja lahjaksi

LoppuunmyytyMyymälämme ei enää myy tätä tuotetta.

Kuvaus tuotteesta

ô de Jeunesse on moninainen tuoksu aistillisilla puuvivahteilla ja eksoottisilla kukkaisvivahteilla yhdistettynä hienostuneisiin hedelmäisiin vihreän omenan aromeihin. Täydellinen tuoksu nuorille ja nuorekkaille naisille!

Indian Summer parfyymissa on hedelmäinen kukkaistuoksuyhdistelmä, romanttinen, lämmin ja hellä. Tuoksussa yhdistyvät herkät kukkaistuoksut hedelmäisten aromien kanssa klassisesti ja harmonisesti.

Arctic Air yhdistää hienovaraisesti tuoreita sitrushedelmiä ja mausteisten vihreiden aromien vivahteita, kiehtova dynaaminen tuoksu, eleganttinen, elämäniloinen ja itseluottamusta säteilevä. Täydellinen tuoksu hienostuneille naisille!

Inclinationon on urheilullinen tuoksu jossa on vihreiden sitrushedelmien vivahteita. Se on raikas, eloisa, huoleton, vilkas ja tuhma, mutta samanaikaisesti myös viettelvä ja naisellinen.

Merkki: Provida Organics
Lisätietoja

Tuoteseloste (INCI):
ô de jeunesse: Alcohol*. Parfum. Aqua. Glycerin*. Styrax benzoin gum. Lavandula angustifolia oil*. Cymbopogon nardus oil*. (Limonene. Linalool. Geraniol. Citral. Citronellol. Eugenol. Benzyl benzoate. Farnesol.)
indian summer: Alcohol*. Parfum. Aqua. Glycerin*. (Limonene. Citronellol. Geraniol. Linalool. Citral. Eugenol. Benzyl benzoate. Farnesol.)
arctic air: Alcohol*. Parfum. Aqua. Citrus aurantium bergamia leaf oil*. Glycerin*. Plumeria acutifolia flower extract. (Limonene. Linalool. Citronellol. Geraniol. Citral. Eugenol. Benzyl benzoate. Farnesol.)
inclination: Alcohol*. Parfum. Aqua. Glycerin*. Lavandula angustifolia oil*. Cymbopogon nardus oil*. (Linalool. Citronellol. Geraniol. Limonene. Eugenol. Citral. Coumarin.) *
* certified organic
vegan
100% natural

Azimuth-tuoksuluomukset

Asiakkaidemme antamat arvostelut

kirjoitettu arvostelu kielellä suomi tuotteesta Provida Organics Azimuth Pour Femme 4 osainen tuoksusetti

5 kirjoitettua arvostelua muilla kielillä

2,7 yhteensä 5 tähdestä
5 tähteä
1 (14%)
4 tähteä
2 (28%)
3 tähteä
1 (14%)
2 tähteä
0 (0%)
1 tähti
3 (42%)

7 arvostelua

Kielellä suomi ei löydy yhtään kirjoitettua arvostelua, mutta 5 arvostelua löytyy muilla kielillä.


Samankaltaiset tuotteet:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Asiakkaat, jotka ostivat tuotteen "Azimuth Pour Femme 4 osainen tuoksusetti", ostivat myös:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder